Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki látta már végig a...

Valaki látta már végig a Hazug csajok társaságát?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy ki az az --A.

Most az RTLII-n megy a magyar, de ha valaki látta régebben esetleg eredeti nyelven, és van vmi ötlete, hogy ki lehet az az --A, jó lenne ha segítene.

2014. júl. 9. 12:30
1 2 3 4
 21/37 Leónetta-Lolita válasza:

Ja is, akit érdekelnek a fejlemények, képek, sorozatképek, az nézzen be erre az oldalra.

[link]

2015. júl. 20. 04:49
 22/37 anonim válasza:
a 6.évad fináléja nem augusztus 11.én lesz csak szünetre megy es majd januárban folytatodik a 6.évad
2015. júl. 29. 17:21
 23/37 anonim válasza:

Néud meg Game on Charlie

Kicsit ilyesztő de nagyon jó

És szerintem azt a lányt akit Alinek hittek igazábol Charlie ölte meg hogy ne keressék Ali

2015. aug. 4. 07:57
 24/37 anonim válasza:
6.evad 10.-ik reszeben ki derul hogy CeCe "A" mert mindent elmesel Alisonnak , CeCe Alison testvere akit kiskoraba bekultek a Radley-be . CeCe segitoje Sara volt akit a "babahazbol" hoztak ki mikor megtalaltak a csajokat . De nezzetek meg a reszt fent van a neten magyar felirattal :)
2015. aug. 14. 11:32
 25/37 anonim válasza:

nekem azt mondtak,hogy kiderul h CeCe -A

mert h amikor egyszer,meg az elejen nem tudom emlekeztek-e egy bulin ahova kamu szemlyivel mentek be,Alison Iannel volt aztan Ian lelokott valakit a lepcson es kijottek a rendorok meg a mentok.Azokat CeCe hivta ki...

2015. szept. 2. 20:44
 26/37 anonim ***** válasza:
Én a 3. Évad körül járok és az EGYIK A az Mona. Sztem több A van.
2015. okt. 28. 14:47
 27/37 anonim válasza:
Én már láttam és Cece A
2015. dec. 12. 11:13
 28/37 anonim válasza:
42%

Nos en vegig lattam a sorozatot es a lenyeg hogy SENKINEK nincs ikertesoja. Sem Tobynak sem Alisonnak. Cece "A". Charles az igazi neve es o is Dillorentis. Fiunak szuletett de ido kozben rajott hogy lany akar lenni. Az apja elmebetegnek tartotta es bezaratta a Redlybe. Az anyja allandoan latogatta es segitett neki. Mindig megvette neki azokat a lany ruhakat, amiket Alisonnak is.

Van nehany osszefuggo rejtely a sorozatban, amire sokan magyarazatot varnak. Nem biztos, hogy a kerdezo, ugyanis a kerdesed eleg regi igy valoszinunek tartom te mar lattad vegig. De aki meg nem latta leirom a VALOS informaciokat.

1. Ki olte meg Toby anyjat?

Bethany volt. Azert tette mert nagyon joban volt Cecevel. Bethany volt a Redlyben a legjobb baratja es mindig feljartak a tetore, ahol Charles onmaga lehetett es felvehette az anyja altal vasarolt ruhakat. Bethany mimdig megdicserte es oszinte volt vele. Mindaddig amig egy ilyen esten felsetalt a tetore Toby anyukaja. Bethany azt mondta Charlesnek hogy bujjon el majd o elintezi. Charles nem tudta mire keszul a lany, igy csak tette amit mondott. Szemtanuja volt ahogy Toby anyja meghal.

2. Ki olte meg Bethanyt?

Mona utotte le Allison eltunese estejen, mert azt hitte Ali az. DE Melissa volt az aki elve eltemette. O azert tette ezt, mert azt hitte Spencer megolte a lanyt aki abban az idoben drogfuggo volt.

3. Ki olte meg Missis D-t?

Igazabol annak ellenere hogy vegig lattam a sorozatot, nem igazan ertettem hogy ki is volt a gyilkosa. Egy biztos nem Cece volt. Cece egyedul Wilden nyomozot olte meg de miatta is lelkiismeretfurdalasa volt.

Nos remelem segitettem. Amig neztem a sorozatot minden kis apro uj nyom utan elkezdtem neten valaszokat keresni de sose talaltam. Remelem aki hasonloan erez annak tudtam segiteni.

Kissis Bitch

L ;) :D

2016. jan. 7. 21:37
 29/37 anonim válasza:

Az egyik barátnőm már majdnem végig nézte és azt mondta,h

Betheny űtöte le Alisont és ő lökte le Toby anyját a Redlyben .

2016. márc. 9. 16:22
 30/37 anonim válasza:
Én tudom. Most fejeztem be a hatodik évadot. Inkabb nézd meg mi értelme van a spoilernek?
2016. ápr. 10. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!