Mi a véleményetek, a csajok bosszújáról?
Figyelt kérdés
Meg lehet nézni moziban nagyszülőkkel? Elég rossz kritikákat írnak róla, de engem érdekelne nagyon, aztmondják undoritó poénok vannak benne. Ez igaz?
14/f
2014. júl. 1. 19:38
1/3 anonim válasza:
Perverz, sok benne a sex, és humoros Cameron Diaz hoz hűen. Ne nézd meg az ősökkel.
2/3 anonim válasza:
Nekem tetszett, de nem nagyszülőknek/fiúknak ajánlott...inkább egy csajos film estére a barátnőkkel:) (meg szerintem már nem is adják) 15/L
3/3 Joci1212 válasza:
egy már nem adják a mozikban kettő. sztem egy kicsit perverz inkább tinilányoknak vagy 20-éves körüli nőknek ajánlott de épp pasi is nézheti mert vannak benne "olyan" jelenetek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!