Pretty little liars: Team Alison vagy Team Mona?
Melyik "csapatot" kedvelitek jobban? :)
Nekem a kedvenc szereplőm Mona, úgyhogy mindenféleképpen őket :) **SPOILER** Én Alisont utálom, annak meg egyáltalán nem örülök, hogy állandó szereplő lesz mostantól. **SPOILER VÉGE**
team Alison!:)
és is cuki, butuska lánynak tartottam Monát *SPOILER* amíg ki nem derült hogy ő "A". azóta nagyon nem bírom:( *SPOILER END*
én pedig örülök hogy *SPOILER MEGINT* állandó szereplő lesz Ali. <3 :) *SPOILER VÉGE*
és amúgy is Emily a kedvenc szereplőm és ő szereti Alit úgyhogy én is.:D
13/L
Igen, akkor én is nagyon meglepődtem, és utáltam, de utána valahogy megszerettem. :D Emilyt én is szeretem. :)
Köszönöm a választ :)
Team Alison! 4ever.
EMISON, EMISON, EMISON, EMISON!
Ali-t imádom, de komolyan, nagyon okos csaj és minden áron megvédte a barátnőit. + Emilyt szereti, szóval nálam már ott vitt mindent.
Monat nem szeretem, mert Ali segített neki, ő mégis hátba szúrta, de úgy kb. az összes haverját... Lucasról nem is beszélve.
So, come on Ali's Team. <3
A 4. évad 13. részében kerül a képbe Alison.
Mondjuk Mona-t is meg lehet érteni, meg a többieket is, Alison évekig piszkálta őket...
Lehet, hogy piszkálta őket évekig, de mindenkinek kellene adni egy második esélyt, hisz most megváltozott. Plusz, akkor már meg is kell ölni meg megkeseríteni az életét? Engem is amúgy sokat piszkáltak, de ilyen nem tettem volna sose és még így is Alisont pártolom. :)
Jajj, szerintem lesz köztük valami. :P Lesz még EMISON szerintem. :)
Utálom Paige-t.. Nem is szép basszus vagy legalábbis nekem nem jön be. Emaya még okés volt, elfogadtam őket, de tényleg, összeillettek. De akkor is EMISON!
Én valahogy nem tudok megbízni Alisonban.
Meg még a 2. évad 13. részében is, Aria állítólag a legjobb barátnője, erre képes lenne elmondani Aria anyukájának azt, amit láttak.
Remélem :) Bár, még régebben, az öltözőben Alison annyira bunkó volt Emilyvel. Ő csak gyakorolt az igazihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!