Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki látta már végig a...

Valaki látta már végig a Hazug csajok társaságát?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy ki az az --A.

Most az RTLII-n megy a magyar, de ha valaki látta régebben esetleg eredeti nyelven, és van vmi ötlete, hogy ki lehet az az --A, jó lenne ha segítene.

2014. júl. 9. 12:30
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
Alison és Spenser féltestvérek és Nem ikertestvére hanem csak egy lány fekszik ott csak úgy eldeformálódott az arca hogy nem lehet felismertni azért hiszik azt hogy Alison mert ott találták a vérét. Barátnőm látta már az összes részt ami lement(felirattal is) és azt mondta hogy két "A" van az egyik Mona a másik később derül majd ki és Alison nem halt meg hanem élve eltemették és utána egy nő megtalálta és megmenekült! :) ebbe a részben jön vissza Alison mint Vivien Darkbloom lesz a neve! [link]
2014. szept. 18. 17:53
 12/37 anonim ***** válasza:

!SPOILER!

Utolsó, én láttam az összes részt, de össze vissza írsz. Vivian Alison alteregója, és csak visszaemlékezésekben van benne. Melissa temette el Bethanyt, mert azt hitte, hogy Alison az, és Spencer leütötte Alisont.

Monáról a 2 évadban derült ki, hogy ő A, és a 3 évad végéig volt ő. Aztán egy új A lett, akiről még mindig nem tudjuk, hogy kicsoda.

2014. szept. 18. 20:59
 13/37 anonim válasza:
hello! en csak szeretnem kerdezni h ma volt a 2.evad utolso resze az rtl2-n es ki tudja mikor lesz megint adasban? mert holnaptol mar mas van musoron....
2014. okt. 6. 18:57
 14/37 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti pont ez az, hogy Spence NEM ütötte le Alit. Csak azt hitte, mert be volt drogozva. Valaki más ütötte le, és az anyja meg elásta, de Mrs. Grunwald kiszabadította a sírból, de Ali elszökött tőle, és Mona találta meg, és segített Alinek eltűnni, aki cserébe elárulta neki, hogy hogyan lehet népszerű. Amikor Ali visszatért akkor pedig kiderült, hogy Bethany Young fekszik Ali sírjában, akit Melissa temetett el élve, mert azt hitte, hogy Ali az, és hogy Spencer megölte őt. És azt még senki se tudja, hogy ki ütötte le Alit, meg hogy ki ölte meg Bethanyt.

na :D

2014. okt. 13. 22:17
 15/37 anonim ***** válasza:

12. vagyok, tényleg zavarosan írtam le :D Úgy értettem a 3. mondatomat, hogy Melissa azt hitte, hogy Alisont ütötték le (de amúgy Bethanyt) és még azt is hitte, hogy Spencer ütötte le Alisont (aki amúgy Bethany volt) és ezek miatt ásta el élve Bethanyt.

Amúgy jó bonyolult sorozat, kíváncsi leszek a végére :D

2014. okt. 14. 16:31
 16/37 anonim válasza:

Jason = A

minden "jel" rá utal.

Jason-nek több segítője van. Egyrészt ő N.A.T tag volt meg nem is szerette Allisont . A 4. évad végére szerintem csak rá lehet gondolni.

2015. jún. 1. 21:28
 17/37 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem láttad végig, ugye?

5x25-ben kiderül, hogy ki A. Bár pontos választ nem kapunk..

2015. jún. 2. 14:59
 18/37 anonim válasza:
Igen ...alig várom hogy megtudjam ki A
2015. jún. 25. 15:20
 19/37 anonim válasza:
A 6.évadban derül ki,hogy Alisonnak volt egy tesvére,Charles aki a Radleybe került és ott öngyilkos lett. Miközben a lányok "oda lent" voltak láttak egy nevet. "Charles". És akkor kérdezett rá Ali az apjától hogy ki ő. És akkor mondta neki hogy meghalt.És most a 6.évad 6.részben derül ki,hogy Charles nem halott,azon az éjjel szökött ki a Radleyből amikor Bethany Young.:D Izgii
2015. júl. 18. 19:42
 20/37 Leónetta-Lolita válasza:

A 6. évad fináléja augusztus 11.-én lesz. De ezt a hivatalos facebook oldalon is követheted...

Az írónő már azt is megerősítette, hogy Charles még mindig 'A' és, hogy éveket fogunk ugrani a hazugokkal együtt :)

2015. júl. 20. 04:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!