Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett az az etalon, hogy 20 év körüli csajok bőven 30 feletti férfiak társaságát keresik simán ilyen 20-25 éves korkülönbséggel?
Mert buták, és nem gondolkodnak...
Az még nem baj mondjuk, ha 25 évesen 35 évessel... de 20 évesen 40essel szerintem szimpla ostobaság.
hát pedig a mai 25 év alatti korosztály az szánalmas és talán ezért választanak egy sokkal érettebbet
van kivétel..
# 6 de miért akarnak ennyire kiszolgáltatottak lenni és miért nem képesek önerőből elérni dolgokat ?Miért támaszkodnak más segítségére??
Kivételekre ez nem igaz én is ismerek olyan csajt akit emiatt mélyen tisztelek is mindent kizárólag csak önerőből.
Mert úgy ki van nyalva a seggük, és el vannak kényeztetve... szerintem ez sokszor a boldogságuk rovására megy, mert nem feltétlen szeretik az "eltartójukat".
Nem kell sajnálni őket, megérteni meg főleg nem.
Őszintén, ha visszatekintek a 20 éves önmagamra, megdöbbentő a különbség felfogásban. Érzelmileg totál éretlen, tapasztalatlan voltam még akkor.
Néha azt kívánom lennék 20 éves de a jelenlegi agyammal.
Szerintem amúgy kicsit általánosítasz is. Nem hiszem, hogy törvényszerű a megfigyelésed, bár a jelenlegi baráti körödben elképzelhető, hogy több ilyen előfordul, ami nem reprezentatív minta a társadalom egészére nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!