Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm más fiúk társaságát keresi?
Én is ilyen lány vagyok, de az én barátom szerencsére nem féltékeny. Megbízik bennem, nem adtam okot az ellenkezőjére. Volt már azért, hogy aggodalmaskodott diszkréten, akkor megmutattam neki egy ilyen fiú barátommal a facebookos beszélgetésünket. Láthatta, hogy nem olyan jellegű a kapcsolat, hogy lenne oka félni. Már eleve a kérdést is hülyén tetted fel. A barátnőd nem más fiúk társaságát keresi, hanem inkább fiúkkal barátkozik. Nem egészen ugyanaz a kettő. Én pl azért barátkozok inkább férfiakkal, mert a legtöbb nő állandóan nyavalyog. Pasikkal kapcsolatos kérdésről is jobb velük beszélgetni, mert más szemszögből nézik mint egy nő:D Meg lazábbak, viccesebbek. Túl sok manapság a gonosz, kétszínű nő. Nehéz jó barátnőre bukkanni. Maradnak a pasik.
Szerintem két dolgot tehetsz. Vagy elfogadod, hogy a barátnőd ilyen, és nem féltékenykedsz, hanem elhiszed magadról, hogy márpedig te elég jó vagy neki, vagy hagyod a francba és szakítasz vele. Téged csak megölne a féltékenység, ami megölné a kapcsolatot is. Egyikőtök sem lenne valami boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!