Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok nagyon féltékeny? Jogosan vagy nem kéne? Mért keresi a társaságát?
Ezek szerint nem tudtad megbocsátani a megcsalást a múltban. Azt szokták mondani, hogy egy megcsalás után vagy vége a kapcsolatnak vagy végleg el kell felejteni mi történt. Nem bízol benne és tulajdonképpen nem is tudhatod, hogy jogos vagy alaptalan a félelmed. Beszéld meg vele az érzéseidet ezzel kapcsolatban és ha nem vagy biztos a hűségében inkább szakíts.
26F
1. korlátozni nem lehet senkit - te is látod, nem működik, bárhogy fenyegetőzől, tartják a kapcsolatot
2. döntsd el, bízol-e a párodban, ha igen, ne cseszegesd, ha nem, akkor dobd ki
(ui: nálam megcsalás után nincs még egy lehetőség)
Te vagy a féltékeny. Szerintem a párodnak azért kell az a csaj (csak neked nem akarja elmondani) mert sok pénze van.
És miböl van a csajnak sok pénze? Hát abbol hogy zsidó vallású embereket rejteget a pincéjében. Dehát mondanád hogy a 2. Vh.-nak már régen vége van (hálistennek). De a zsidók a csaj pincéjében ezt még nem tudják.
de én megtudtam volna bocsájtani ha nem bukkan fel hároszor és négyszer.!!!! Ha akkor kiszál és nem keresik egymást.
köszönöm
kérdező, nincs olyan, hogy "volna"...
vagy megbocsátottál, vagy nem
volna = nem bocsátottál meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!