Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbíznátok egy olyan barátnőben aki állandóan a fiúk társaságát keresi?
Én ilyen vagyok, de eszem ágában nem lenne megcsalni a párom.
A nők egyszerűen nekem túl sekélyesek, nem lehet velük jól kijönni, mindig csak a féltékenykedés van meg a rivalizálás, 1 barátnőm van csak, a többi mind fiú haver, főleg, hogy fiús hobbijaim vannak (foci, horgászat). De attól a páromat szeretem és belé vagyok szerelmes, nem a haverokba.
Szóval ez nem jelent semmit így önmagában.
Nekem van egy osztálytársam,akinek kapcsolata van,de suliban leginkább a fiúkkal van,de semmi rosszat nem csinál. Szóval ki tudja.
18/L
Én is ilyen vagyok, nem szeretem a lányokat, nem tudok velük miről beszélni, küzdősportok érdekelnek, játékok, ilyesmi, fiúkkal ezekről tök jól el tudok dumálni, de amúgy végtelenül hűséges vagyok, sose csaltam meg senkit. Most attól még, hogy én az ellenkező nemmel barátkozom, az alapvető erkölcsi értékrendem nem változik.
Szóval szerintem nyugodtan megbízhatsz benne.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!