Mi a véleményetek az Odaát című sorozatról?
Nagyon sok ismerősöm nézi és mondja hogy kezdjek bele én is de picit parás vagyok.:D Szeretem az ilyen fantasy krimi sorozatokat meg amikben nyomoznak de a horrort nem nagyon bírom. NAgyon ijesztő vagy érdemes elkezdenem?
14/L
Nem tudom, mennyire vagy félős, de én abszolút nem mondanám horrornak. Talán az első évadokban van pár parásabb rész, pl én a Bloody Maryset nem halál nyugodtan néztem végig, de ahogy halad a sorozat, egyre kevésbé van ezen a hangsúly. Szerintem nézz bele, ha nem traumatizál könnyen egy-két liter vér meg hulla.
Maga a sorozat nagyon jó, nagyon szeretem, de szomorúan mondom, hogy a 9. évad már nagyon nem tetszett.
Mondj esetleg pár sorozatot amit nézel, és ha ismerem, akkor megmondom, azokhoz képest mennyire ijesztő :)
Egyáltalán nem horror, vannak persze benne scary részek de amúgy nem az. Én amióta nézem pl sokkal bátrabb vagyok. Nekem nem tetszik most az 5. évad, 1-2 rész kivételével, de barátnőm azt mondta hogy utána megint jó lesz. Szerintem kezdj bele, ha nem tetszik vagy félsz akkor majd abba hagyod. :)
14/l
Én is pont abban a cipőben voltam az elmúlt 3 hétben mint. Elégé féltem tőle. De egyáltalán nem bántam meg hogy elkezdtem. Valóban, az eslő pár rész ijesztőbb, de anniyra jó lesz a sztorija utána, hogy csak na. :)
semmiképp se hagyd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!