Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Supernatural-Odaát sorozatról...

Supernatural-Odaát sorozatról vélemények?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 11:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
11%

3-4 évadig nagyon jó volt, akkor kellett volna abbahagyni.

Ötödiket még végigszenvedtem, hatodikat már nem tudtam végignézni, pocsék szar.

2014. máj. 31. 11:44
 2/27 anonim ***** válasza:
0%
Kiégett már rég. Első pár évadát imádtam, de utána inkább csak megszokásból erőltettem.
2014. máj. 31. 12:17
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
Az első pár évad fantasztikus, de a 6-7. környékére kiégett. Sajnálatos dolog, de már nem lehetett sok mindent kihozni belőle. A 9.-nél járnak, már nem nézem.
2014. máj. 31. 12:24
 4/27 A kérdező kommentje:
Hú...ez szomorú. Ezek szerint elnyúzták.... Most kezdem nézni :)
2014. máj. 31. 16:19
 5/27 anonim ***** válasza:
De az első pár évadot mindenképpen megéri megnézni, aztán majd meglátod :)
2014. máj. 31. 16:19
 6/27 A kérdező kommentje:
Elkezdtem! :) Elég hosszú 1-1 rész, sokáig betart :D
2014. máj. 31. 21:03
 7/27 anonim ***** válasza:
70%

Én így a 9. évad végére még mindig szeretem.

Igazából az első két évad az, ahol még komolyan veszik magukat, onnantól kezdve szépen lassan egy vicc lesz az egész - aztán ez kinek bejön, kinek nem.

Nekem a szívemhez nőttek a szereplők, és ha valaki képes nem komolyan venni a sorozatot, szerintem abszolúte nézhető és szórakoztató. Bár tény és való vannak gyengébb részek - de melyik sorozatban nincsenek? :)

2014. jún. 1. 14:43
 8/27 anonim ***** válasza:

Körülbelül a 4. évadtól elvitték egy jóval másabb irányba, ha megtartják a kevéssé nagyszabású, félelmetesebb, sötétebb hangulatot, ami az 1. 2. meg talán a 3. évadot jellemezte, akkor sokkal jobb lehetett volna. Mondjuk én így is szeretem, de a mostani szálak már távolról se úgy szórakoztatnak mint a sorozat eleje, az a stílus nekem pedig bejött. Bár a 8-9 évad kicsit megint más jellegű mint az eddigiek, de ez az új irány nem rossz, a hetedik jó volt, de elég fura, a 4-5 bőven nézhető csak nagyon más mint a korábbiak, a 6. pedig annyira semmilyen, hogy nem is emlékszem rá.

Bővebben is felsorolnám a problémákat, cska nem akarok spoilerezni.

2014. jún. 1. 15:04
 9/27 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem meg nagyon jó érdemes megnézni az 1.évadtól kezdve a 9.-dik évadig meg majd a további évadokat is
2014. jún. 6. 13:44
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg a "húú az első 3 évad jó volt a többi egy nagy szar" típusú néző, akik igazából csak nézők, nem rajongók... Őket nem fogta meg annyira a sorozat mint másokat, és az első pár évad után a változás nem jött be nekik. Angyalok-démonok-stb-stb. Ez egy ilyen sorozat... Én az első évadtól egészen most a 9-ig nézem/néztem, ha esetleg úgy adódik az estém, hogy szabad vagyok, akkor megnézek pár részt a régebbiekből. Mert nagyon szeretem ezt a sorozatot. Igaz, hogy voltak gyengébb részek, de ezeket is megnéztem, mert egyszerűen nem tudtam kihagyni... És akár hány évad lesz még a sorozatból, Én akkor is végignézem.
2014. jún. 6. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!