Supernatural-Odaát sorozatról vélemények?
3-4 évadig nagyon jó volt, akkor kellett volna abbahagyni.
Ötödiket még végigszenvedtem, hatodikat már nem tudtam végignézni, pocsék szar.
Én így a 9. évad végére még mindig szeretem.
Igazából az első két évad az, ahol még komolyan veszik magukat, onnantól kezdve szépen lassan egy vicc lesz az egész - aztán ez kinek bejön, kinek nem.
Nekem a szívemhez nőttek a szereplők, és ha valaki képes nem komolyan venni a sorozatot, szerintem abszolúte nézhető és szórakoztató. Bár tény és való vannak gyengébb részek - de melyik sorozatban nincsenek? :)
Körülbelül a 4. évadtól elvitték egy jóval másabb irányba, ha megtartják a kevéssé nagyszabású, félelmetesebb, sötétebb hangulatot, ami az 1. 2. meg talán a 3. évadot jellemezte, akkor sokkal jobb lehetett volna. Mondjuk én így is szeretem, de a mostani szálak már távolról se úgy szórakoztatnak mint a sorozat eleje, az a stílus nekem pedig bejött. Bár a 8-9 évad kicsit megint más jellegű mint az eddigiek, de ez az új irány nem rossz, a hetedik jó volt, de elég fura, a 4-5 bőven nézhető csak nagyon más mint a korábbiak, a 6. pedig annyira semmilyen, hogy nem is emlékszem rá.
Bővebben is felsorolnám a problémákat, cska nem akarok spoilerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!