Supernatural-Odaát sorozatról vélemények?
Spoiler!
Való igaz, ugyanakkor a cselekmény már nagyon önismétlődővé vált bizonyos aspektusaiban. A halál-visszatérés kártyát már annyiszor eljátszották, hogy a Supnatban annyi meghalni mint ha más sorozatban bevernek egyet a főhősnek. Ráadásul a fiúk közötti karakterépítés is kimerül abban, hogy teljesen felesleges konfliktusokat húznak fel, aminek semmi szerepe nincs, csak éppen hogy történjen valami. Ha ezt megoldják és beszüntetik végre a hülye "meghal A visszahozza B" szokást, akkor exponenciálisan elkezd nőni a sorozat színvonala.
Szia! Úgy döntöttem az 5. után abbahagyom. Elég gáz ez az angyal-démon-isten vonal. Szerintem nem fogok bele a 6-ba. Úgy olvastam az eredeti író is az 5-ig készítette.
De nem bántam meg, elég jó volt. Sajnos tényleg rengeteget változott az 1. évad óta...kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!