Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Supernatural-Odaát sorozatról...

Supernatural-Odaát sorozatról vélemények?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 11:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó váalszoló teljesen igazad van azzal amit írtál!!! A legjobb sorozat amit eddig valaha láttam!
2014. jún. 6. 21:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Spoiler!

Való igaz, ugyanakkor a cselekmény már nagyon önismétlődővé vált bizonyos aspektusaiban. A halál-visszatérés kártyát már annyiszor eljátszották, hogy a Supnatban annyi meghalni mint ha más sorozatban bevernek egyet a főhősnek. Ráadásul a fiúk közötti karakterépítés is kimerül abban, hogy teljesen felesleges konfliktusokat húznak fel, aminek semmi szerepe nincs, csak éppen hogy történjen valami. Ha ezt megoldják és beszüntetik végre a hülye "meghal A visszahozza B" szokást, akkor exponenciálisan elkezd nőni a sorozat színvonala.

2014. jún. 6. 21:11
 13/27 anonim ***** válasza:
Valóban, az elején még nagyon érdekesnek találtam Én is a halálból visszatérős/megidézős dolgot, de aztán a 149. után kicsit beleuntam. Értem Én, hogy mindent megtesznek a fiúk egymásért, hiszen testvérek... De azért a meghalsz-feltámadsz dolgot már el lehetett volna felejteni...
2014. jún. 6. 23:31
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg maradtak volna az első pár évadban megszokott dolgoknál akkor meg az lett volna ezeknek az embereknek a baja :D
2014. jún. 7. 11:37
 15/27 A kérdező kommentje:
Már a 4. évadot kezdem. Teljesen igazatok van. Minen úgy van ahogy írtátok. :) Jó sorozat, leköt, falom a részeket...de olyan semmilyenné kezd válni. Tényleg sok ez a mindenki meghal mindenkiért....De jó sorozat.
2014. jún. 17. 20:41
 16/27 A kérdező kommentje:
5.évadot kezdtem...Borzalmas. A szellemekből átmenni Istenhez, meg Luciferhez....áááá de semmi értelme.
2014. jún. 21. 21:15
 17/27 anonim ***** válasza:
Ugye, hogy eléggé más? Tarts ki, szerintem az ötödik a leggyengébb évad, a többi utána már jobb lesz.
2014. jún. 21. 21:52
 18/27 anonim ***** válasza:
Na, nézted még azóta?
2014. jún. 28. 22:01
 19/27 A kérdező kommentje:

Szia! Úgy döntöttem az 5. után abbahagyom. Elég gáz ez az angyal-démon-isten vonal. Szerintem nem fogok bele a 6-ba. Úgy olvastam az eredeti író is az 5-ig készítette.

De nem bántam meg, elég jó volt. Sajnos tényleg rengeteget változott az 1. évad óta...kár.

2014. jún. 29. 20:20
 20/27 A kérdező kommentje:
Most a gyilkos elméket nézem. Csak hogy ne maradjak sorozat nélkül :)
2014. jún. 29. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!