Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Supernatural-Odaát sorozatról...

Supernatural-Odaát sorozatról vélemények?

Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 11:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az ötödiket túljutottál, lehet érdemes lenne adni egy próbát a 6.-nak is. Picit másabb mint az öt, de egyáltalán nem rossz. A 7. pedig nagyon fura, érdemes látni, viszont a nyolcadiktól kezdve nagyon belehúztak.
2014. jún. 29. 23:38
 22/27 A kérdező kommentje:
Akkor lehet adok neki egy esélyt :)
2014. jún. 30. 17:29
 23/27 anonim válasza:
Nem tudom, kinek mi. Nekem például az ötödik évad volt a kedvencem, mert addig csak ugyanazt csinálták kábé. "Vérfarkas.Vámpír.Alakváltó.Szellem.Istenség." De imádom a sorozatot, szóval minden évadot csak ajánlani tudok meg minden. :)
2014. júl. 28. 18:39
 24/27 DeanImpala67 válasza:
100%
Bárki bármit írt, én ennek ellenére még mindig kitartok mellette. Egyszerűen imádom. Pedig már a 10. évadát járja, de szerintem még mindig fantasztikus. Még mindig meg tud hatni. :')
2015. jan. 31. 18:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Már abbahagyni sem tudom. Minden héten várom, hogy mikor jön az új rész. Sokszor annyira türelmetlen vagyok, hogy a kevés angol tudásommal is, de megnézem angol felirattal. Mert nem tudok várni. :D
2015. febr. 1. 19:22
 26/27 anonim válasza:

Én is angolul nézem, sokkal jobb a színészek hangja.

Szerintem megunhatatlan. Most nézem harmadszorra újra, mert még nem lehet a legújabb részt látni:)

Komoly, sötét, mégis vicces, eredeti, jók a zenék, nagyon jó a két főszereplő és Castiel is ( Bobby volt a másik kedvencem), szerintem a világ egyik legjobb sorozata!

2016. márc. 2. 12:44
 27/27 anonim ***** válasza:
a világ legjobb sorozata erős túlzás, 9.4 a port értékelés ami túlzás. Tudható előrey hogy bármi van a végén úgyis mindent megoldanak és nem igazán izgul rajta az ember, illetve minden részbe más van, olyasmi mint a Tipikus régiek pl Rex felügyelő, Csi helyszínelők stb, minden részben van egy dolog megoldják azt ennyi.Persze jó is ez így is, de nem 9.4 es hanem egy erös 8 as.
2021. júl. 19. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!