Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valakinek van valami informáci...

Valakinek van valami információja az Odaát c. sorozatról?

Figyelt kérdés
Mikor szándékozik végre leadni az RTL-klub a 3. évadot?
2009. aug. 24. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem szeded le?A 3 évad már rég megvan szinkronosan ami elég vicces mert Spanyol (vagy valami ilyesmi) ország megrendelte a Magyar szinkront is,itthon meg a nézettség hiányára jegelték :( én már az ötödik évadot várom nagyon izgalmas!
2009. aug. 24. 19:10
 2/9 anonim válasza:

Engem is érdekel!

Honnan lehet leszedni:)

2009. aug. 24. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
A pirateclub-on fent van az összes évad, csak regisztrálni kell.
2009. aug. 24. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Torrent az xvides 5 giga a dvd 5 lemez 22 giga. ha kapok rá ígéretet,hogy vissza lesz töltve szívesen átküldöm a torrentjét.Egyébként a bithumen,ncore, oldalakon láttam
2009. aug. 24. 19:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Vagy pyrate :)
2009. aug. 24. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Atyavilág a 3. évad? Az már rég meg van? Azt szinte bárhonnan le lehet tölteni. Én már alig várom a szept. 10-et ,h kezdődjön az 5.évad.
2009. aug. 24. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudjátok, hogy a 4.évad le van szinkronizálva??? mert én a szinkronra várok... tudom hogy van feliratosan is, de úgy nem ugyanaz...
2009. aug. 24. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem megyek bele olyanokba ,hogy mit jelent az eredeti nyelv, de amúgy nincs leszinkronizálva a 4. évad, mivel Mo-on már nem vetítik a sorozatot nem is lesz sztm.
2009. aug. 25. 08:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Mind a 4 évadot megtalálod itt. Szinkronosan is. Kivéve a 4. évadot.

[link]

Egyébként szerintem is nagyon jó a sorozat. Kár, hogy Mo-on az érdekes, nézhető sorozatokat hagyják mindig abba nézettségre hivatkozva. Lehet, hogy a nézettségi arány is jobb lenne, ha nem 3/4 12-kor kezdődne, vagy nem váltogatnák minden héten a kezdési időpontot?

Még jó, hogy más elérési út is létezik, mint a TV-műsor.

2009. aug. 25. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!