Csak szerintem nagyon gagyi az Odaát 7. évada, eddig?
szerintem a 6.évad rosszabb volt, de ez sem valami jó :/
hát igen Sera jól elb*aszta az egészet
pedig az Odaát volt a kedvenc sorozatom
Én eddig láttam az összeset, ami kijött. Azt mondhatom, hogy én eddig imádtam, oda voltam érte.
Még mindig bízok abban, hogy fel tudja magát hozni ebből a pontból. Most valószínű azok örülnek, akik már évadok óta vissza akartak térni a "normális" vadászgatós dolgokra.
Remény az mindig van.
Ja és még valami:
CASTIEL hiányzol nagyon!!!!!!
igen Cas :)) azt hallottam nemsokára szerepelni fog(nem tudom melyk részben)
így igaz a remény hal meg utoljára
Igen, ezek a leviatánok kicsit gagyik, ennyi erővel harcolhatnának a magyar államadósság ellen is, csak azt még nehezebb lenne eltüntetniük. :-D
Castiel nélkül tényleg nem az igazi, meg most úgy néz ki, hogy Bobby sem lesz többé, vagy legalábbis egy jó darabig biztos nem.
Hát, én mondjuk reméltem, hogy Bobbyka is visszajön, de Cas-ért nem aggódok, volt vele egy riport, hogy viszontlátjuk-e a sorozatban, vagy sem, és azt mondta, hogy természetesen :) Nekem tetszik, valamikor vissza is kell térni a vadászathoz is, mert az első három évadnál egészen kiművelődtem, de most már kezdek felejteni... :P Barátnőmmel hülyültünk, és megállapítottunk, hogy már normálisan a kopogó szellem "fogalmát" sem tudjuk igazán. Aztán csak összehoztuk valahogy, de azért mégis... :)
Hát, ízlések és pofonok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!