Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem nagyon gagyi...

Csak szerintem nagyon gagyi az Odaát 7. évada, eddig?

Figyelt kérdés
Eddig az első 2 részt leszámítva nagyon sza*.Eddig a legrosszabb évad,szerintetek?
2011. nov. 3. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem a 6.évad rosszabb volt, de ez sem valami jó :/

hát igen Sera jól elb*aszta az egészet

pedig az Odaát volt a kedvenc sorozatom

2011. nov. 4. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig láttam az összeset, ami kijött. Azt mondhatom, hogy én eddig imádtam, oda voltam érte.

Még mindig bízok abban, hogy fel tudja magát hozni ebből a pontból. Most valószínű azok örülnek, akik már évadok óta vissza akartak térni a "normális" vadászgatós dolgokra.

Remény az mindig van.

Ja és még valami:

CASTIEL hiányzol nagyon!!!!!!

2011. nov. 4. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

igen Cas :)) azt hallottam nemsokára szerepelni fog(nem tudom melyk részben)

így igaz a remény hal meg utoljára

2011. nov. 4. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát minden filmben lehetnek béna részek, meg mindenkinek más tetszik. Az már valóban elég béna volt, hogy Cas istennek képzeli magát, és hogy MÁR MEGINT meghal. Azt várom mikor fog megint visszatérni, hisz már annyiszor feléledt... xD Viszont az izgalom, a nevetés, és az aranyköpések ugyanúgy megvannak benne ahogy az elején.
2011. nov. 4. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja igen és énis akkor élveztem igazán a sorozatot, amikor még csak "normális vadászgatós" dolgok voltak. Olyan gondtalan volt és semmi elköteleződés egészen addig amíg nem jött Lucifer. Attól olyan "végleges" érzésem lett, nem tudom hogy mondjam jobban, és az olyan nyomasztó.
2011. nov. 4. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek a leviatánok kicsit gagyik, ennyi erővel harcolhatnának a magyar államadósság ellen is, csak azt még nehezebb lenne eltüntetniük. :-D

Castiel nélkül tényleg nem az igazi, meg most úgy néz ki, hogy Bobby sem lesz többé, vagy legalábbis egy jó darabig biztos nem.

2011. dec. 6. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, én mondjuk reméltem, hogy Bobbyka is visszajön, de Cas-ért nem aggódok, volt vele egy riport, hogy viszontlátjuk-e a sorozatban, vagy sem, és azt mondta, hogy természetesen :) Nekem tetszik, valamikor vissza is kell térni a vadászathoz is, mert az első három évadnál egészen kiművelődtem, de most már kezdek felejteni... :P Barátnőmmel hülyültünk, és megállapítottunk, hogy már normálisan a kopogó szellem "fogalmát" sem tudjuk igazán. Aztán csak összehoztuk valahogy, de azért mégis... :)

Hát, ízlések és pofonok :D

2012. febr. 6. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Cas a 7x17 részben visszatér :)) <3
2012. márc. 11. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem valhol az 5. évadnál elbszták. azelőtt minden részt megnéztem, de ost már csak azokat, amikben misha is benne van <3 :D
2012. máj. 3. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!