Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok az Once Upon a...

Mit gondoltok az Once Upon a Time sorozatról?

Figyelt kérdés
Nem ajánlót kérek, mert én is nézem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére. Aki a 3. évadot nézi, mi a véleményetek erről az új Wicked Witchről?

2014. márc. 24. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én vélemémyen szerint évadról évadra csökken a minősége sajnos.
2014. márc. 24. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első éved jó volt ,a második már közepes ,a harmadik nem jó..az előttem válaszolóval értek egyett
2014. márc. 25. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Nahát, én is pont ezt gondolom. Szerintem az első évad hihetetlenül jó volt. Az átok, a stílus, a sminkek, a történet. Élvezet volt nézni szerintem. A második évadban az átokkal megtört a sorozat különleges bája, de még a sminkek és a frizurák is másak, ez nekem eléggé zavaró. Tetszett Regina különleges sminkje, hiszen ezzel a gonoszságot hangsúlyozta. Emma hajából is eltűnt a hullám, és ezzel eléggé unszimpatikus számomra. Davidnek a harmadik évadra nevetséges frizurája lett. Vissza a cselekményhez, ahogy az első évad az átokra, egyetlen dologra koncentrál, úgy már a többi évad bizonytalan. A másodikban először a jaj-vissza-kell-hoznunk-Emmáékat a fontos, utána jaj-ki-kell-nyírnunk-Corát, aztán meg jaj-Greg-és-Tamara-igazi-ördögök. A harmadik évadot teljesen elrontották Pán Péterrel, könyörgöm: egy fél évadot pazaroltak arra a kis senkire. Henry egyszerűen idegesít, már nem az az aranyos kisfiú, így ne is osszanak neki olyan szerepeket, hogy a "családomat akarom", meg hasonlók. Most meg jön a Wicked Witch, aki szintén egy túlfeszített figura. Legalább utalhattak volna rá a korábbi évadokban. Nem tetszik ez az új stílus, hogy az évad első felében feldobnak egy ötletet, egy gonoszt, akit kinyírnak az évad felére, és sehonnan meg jön egy másik szereplő ugyanígy. Nagyon elrontották a második évadtól kezdve.
2014. márc. 29. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Huu, hát nekem teljesen más a véleményem a sorozatról, mint a többieknek. Én anno az M1-en kezdtem el nézni, de az 1. évad felénél beleuntam. Túl lassan jöttek a részek, a Mary Margaret/ David szál se kötött le, sőt kifejezetten utáltam a nyüglődésüket egymással. Maga a háttérsztori jó volt, de mégis abbahagytam. De néhányszor eszembe jutott, hogy lehet folytatni kéne. Aztán nemrég (kb. 1 és fél hónapja) belefutottam egy-két fanvideóba, amik Peter Panről szóltak, meg az M1-en is láttam 2. évad utolsó részének pár percét és tudtam, hogy elvesztem. Látni akartam, hogy mi történt ezért újra elkezdtem nézni. Az 1. évad második fele már sokkal jobb volt, és a Mary-Margaret/David szál sem zavart annyira. A 2. évad fura volt. Érdekesen alakultak szálak, voltak remek csavarok stb., de voltak felesleges és béna részek is. A 3. évad, pedig hát... Számomra nagyon lezáratlan maradt ez a Neverland-Peter Pan szál, renegeteg kérdésem maradt. A második fele az évadnak eddig ütös szerintem, ezzel az új átokkal, meg a Regina-Robin szállal meg a többivel, de szerintem Zelena eddig elég gyenge gonosz a többi gonosz karakterhez képest. A legutolsó rész viszon ütött, de nagyon durván (3x15). Az egyik legjobb rész volt szerintem az évadban, sőt ...

Összeségében az a véleményem a sorozatról, hogy vannak különösen ütős részek, de vannak különösen gáz és unalmas epizódok is, de én nagyon szeretem a világát és nagyon beszívott maga a történet. Csak szerintem eddig még nem találta meg a hangját a sorozat, hogy mit kéne kezdeni a szálakkal, amiket elkezd és, hogyan lehetne ezekkel jól tovább vinni a történetet.

Amúgy neked mi a véleményed a sorozatról, kérdező?

2014. ápr. 6. 12:23
 5/7 Joci1212 ***** válasza:
Én nemrég kezdtem el nézni és tetszik pedig nem vagyok valami mesefan de ez a történet így rendben van egy hét alatt megnéztem az 1. évad összes epizódját és most kezdem a második évadod elképesztő hogy mindegyik olyan rejtélyes!
2014. jún. 12. 11:26
 6/7 anonim válasza:
Én imádom :) szerintem nem unalmas, tele van izgalommal, főleg a 3.évad 2.felétől. Zelena egy idegesítő karakter volt számomra, de ez volt a szerepe. Nem volt fölösleges meg ilyenek. Tetszik, hogy valamilyen szinten mindannyian egy családot alkotnak, sok megható rész van benne. Kedvenc sorozatom :)
2014. aug. 14. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:

(Épp most találtam rá erre a kérdésre, teljesen kiment a fejemből, hogy az enyém. :D Kíváncsi is voltam, hogy na akkor mi a kérdező véleménye.)

Köszi a válaszokat, mindannyiatokat meg tudom érteni. Nálam az OUAT a N.1 sorozat, az második és harmadik évad közötti nyáron fedeztem fel és faltam a részeket. A "Snowing"-os részek nekem is unalmasak voltak eleinte és mindig is Regina-párti voltam. :) Ezért fura, hogy mégis bírtam a Wicked Witchet. Valahogy érdekes volt a karaktere.

Az egyetlen baja, hogy néha annyira fel tud húzni egy-egy fordulat, pl. Rumple 4. évadi dolgai...

A Frozen-szálat is szerintem nagyon jól sikerült feldolgozni, azt hittem, ugyanazt fogják leadni sorozatban, mint a filmben.

Azt sajnálom még, hogy túl sok szereplőt hagytak ott, akikből sokkal többet lehetett volna kihozni, és nyitva hagytak sok kérdést.

2014. nov. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!