Mit gondoltok az Once Upon a Time sorozatról?
Huu, hát nekem teljesen más a véleményem a sorozatról, mint a többieknek. Én anno az M1-en kezdtem el nézni, de az 1. évad felénél beleuntam. Túl lassan jöttek a részek, a Mary Margaret/ David szál se kötött le, sőt kifejezetten utáltam a nyüglődésüket egymással. Maga a háttérsztori jó volt, de mégis abbahagytam. De néhányszor eszembe jutott, hogy lehet folytatni kéne. Aztán nemrég (kb. 1 és fél hónapja) belefutottam egy-két fanvideóba, amik Peter Panről szóltak, meg az M1-en is láttam 2. évad utolsó részének pár percét és tudtam, hogy elvesztem. Látni akartam, hogy mi történt ezért újra elkezdtem nézni. Az 1. évad második fele már sokkal jobb volt, és a Mary-Margaret/David szál sem zavart annyira. A 2. évad fura volt. Érdekesen alakultak szálak, voltak remek csavarok stb., de voltak felesleges és béna részek is. A 3. évad, pedig hát... Számomra nagyon lezáratlan maradt ez a Neverland-Peter Pan szál, renegeteg kérdésem maradt. A második fele az évadnak eddig ütös szerintem, ezzel az új átokkal, meg a Regina-Robin szállal meg a többivel, de szerintem Zelena eddig elég gyenge gonosz a többi gonosz karakterhez képest. A legutolsó rész viszon ütött, de nagyon durván (3x15). Az egyik legjobb rész volt szerintem az évadban, sőt ...
Összeségében az a véleményem a sorozatról, hogy vannak különösen ütős részek, de vannak különösen gáz és unalmas epizódok is, de én nagyon szeretem a világát és nagyon beszívott maga a történet. Csak szerintem eddig még nem találta meg a hangját a sorozat, hogy mit kéne kezdeni a szálakkal, amiket elkezd és, hogyan lehetne ezekkel jól tovább vinni a történetet.
Amúgy neked mi a véleményed a sorozatról, kérdező?
(Épp most találtam rá erre a kérdésre, teljesen kiment a fejemből, hogy az enyém. :D Kíváncsi is voltam, hogy na akkor mi a kérdező véleménye.)
Köszi a válaszokat, mindannyiatokat meg tudom érteni. Nálam az OUAT a N.1 sorozat, az második és harmadik évad közötti nyáron fedeztem fel és faltam a részeket. A "Snowing"-os részek nekem is unalmasak voltak eleinte és mindig is Regina-párti voltam. :) Ezért fura, hogy mégis bírtam a Wicked Witchet. Valahogy érdekes volt a karaktere.
Az egyetlen baja, hogy néha annyira fel tud húzni egy-egy fordulat, pl. Rumple 4. évadi dolgai...
A Frozen-szálat is szerintem nagyon jól sikerült feldolgozni, azt hittem, ugyanazt fogják leadni sorozatban, mint a filmben.
Azt sajnálom még, hogy túl sok szereplőt hagytak ott, akikből sokkal többet lehetett volna kihozni, és nyitva hagytak sok kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!