Segít valaki? A Ravenswood sorozatról lenne szó. Bővebben lentebb
Hát mivel még nincs leforgatva végig ezért nem tudjuk hogy hány részes :D Eddig 10 rész van. Igen, beindul a sorozat, elég izgalmas lett, már alig várom a következő részt.
Az első pár rész inkább arról szólt, hogy felvázolják a történetet, a további részek pedig arról fognak szólni, hogy próbálják kideríteni hogy milyen átok az amiben benne vannak ők is, ki csinált mit, meg mindenki gyanús, ezerféle elmélet van, szóval ja, elég jó. Szerintem érdemes nézni, én nagyon szeretem.
Á dehogy, ha kiderült volna bármi is, akkor miről szólna a sorozat? :D
Inkább most az a fázis van, hogy már a sorozatnézők is tudnak elméleteket gyártani, de még minden ködös ahhoz, hogy bármi jó is lenne azokban az elméletekben.
Nekem is több kérdésem lett a 3. rész óta, nézd csak meg, aztán tartunk egy konferenciát, kíváncsi vagyok te mit gondolsz róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!