A Thor2 c. filmben Loki végérvényesen meghal, vagy a végén az aki thor apja lett volna az tényleg loki volt?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 20:06
1/14 anonim válasza:
Az Loki volt, ki más lett volna? Nem halt meg :D
2/14 anonim válasza:
Nem halt meg, felvette Odin alakját... Kérdés, Loki mit csinált Odinnal... Ti mit gondoltok? Szerintem nem ölte meg, hanem bevágta egy cellába. Bár nála ki tudja.
3/14 anonim válasza:
Én valahol azt olvastam, hogy Loki végül megölte Odint, de lehet, hogy csak népijesztgetés volt:D
4/14 anonim válasza:
Ki más lett volna? Loki volt. Nem halt meg,csak eljátszotta a halálát,hogy visszamenjen Asgardba és leszámoljon Odinnal.
Lehet hogy megölte,lehet hogy csak sittre vágta. Majd a Thor 3-ban kiderül:D
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem ölte meg. Ha megtette volna akkor azt egyszerűen bevágták volna és nem hagyták volna meg ilyen kiskapunak
6/14 anonim válasza:
Én is így gondolom. Nem ölte meg, szerintem nem lett volna képes megölni...
7/14 anonim válasza:
Nem lett volna képes megölni? :D Imádom Lokit, de nem egy félreértett piszuka, hanem egy ördögi se*gfej, Odinra meg amúgy is ki volt akadva.
8/14 anonim válasza:
Egyetértek a 7-essel. Miért ne lenne képes rá?
Lokiról van szó,az univerzum egyik legnagyobb r*hadékjáról. Mellékesen,gyűlöli Odint,főleg most,hiszen egy évre börtönbe záratta,a szemébe mondta hogy az egyetlen születési joga a halál volt...Még a saját anyját is eltiltotta tőle,ráadásul mikor Frigga meghalt,Loki a temetésre sem mehetett el és egy őrtől tudta meg a hírt. Szóval Odin eléggé kihúzta a gyufát nála...
9/14 anonim válasza:
Képes lett volna. Az 1. részben még szerette Odint, az látszik, de ott a végén amit mond neki az apja elborítja az agyát és ez vezet a bosszúállókban történtekhez. Itt a 2. részben már semmi nem köti Odinhoz, csak a gyűlölet. Ha megfigyeljük a testbeszédét akkor Odint jobban gyűlöli mint Thort, főleg azután, hogy a film elején közli vele, hogy neki köszönheti az életét, és megöletni is csak az anyja miatt nem öleti meg. Szóval ja, nagyon is képes lenne rá, de szerintem ez a szál kell a folytatáshoz :)
10/14 A kérdező kommentje:
hát igen ezeken én is gondolkoztam sokat. nagyon remélem h lesz 3. része is! :)
2013. dec. 18. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!