A Thor Sötétvilágból van egy giff ami nem is volt benne a filmben. Vagy tévednék? Az ahol Loki az Azgardi cellába ülve üvölt eggyet aztán visszahajol a falra. kepfeltoltes.hu/view/131204/large_www.kepfeltoltes.hu_. Gif
Figyelt kérdés
Ha ne látszik a kép szóljatok (a legót meg hadjátok figyelmen kívül)2013. dec. 4. 14:35
3/6 anonim válasza:
Ezt én is csak a trailerben láttam, Lokit akkor láttuk ebben az állapotban, amikor Thor elment hozzá, akkor meg nem dühkitörésezett :D
4/6 anonim válasza:
Akkor dühöngött, amikor az anyja meghalt.
5/6 A kérdező kommentje:
Az eggyel felettem lévőnek mondanám,hogy amiko megtudta,hogy az "annya" meghalt felállva arrébb söpörte a berendezési tárgyakat.
Ha tényleg benne volt megmondanátok hányadik percben?
Szerintem ezt csak egy elkapott fordatási jelenet de nem vették bele a filmbe.
Kíváncsi lennék arra a tájlerre is ahol ezt láttad eggyik válaszoló?!
Úgy utálom amikor a tajlerben olyan mondatok és jelenetek zajlanak le amik nincsenek is a filmben :(
2013. dec. 5. 10:16
6/6 anonim válasza:
Nem volt benne a filmben. Törölt jelenet.
Amúgy azután van,miután megtudta hogy az anyja meghalt.
Az egyik "Így készült" videóban benne volt,4:50-től:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!