Most akkor ki az idősebb, Thor vagy Loki?
Az egész film lényege, hogy Lokit örökbefogadták, igazából Laufeyson, nem Odinson, szóval nem vérszerinti testvérek. Szerintem úgy nevelték őket, hogy Thor az idősebb, Lokit mindig elnyomták. Loki azért tartott igényt a trónra, mert igazságosabb, racionálisabb, mint Thor.
Eredeti nyelven "broter"-nek hívják egymást, ami szmplán fiútestvért tesz, de öcsémnek hülyén hangzana magyarul.
Thor az idősebb.
Thor mindig is "öcsém"-nek hívta Lokit,nem tudom te melyik filmet nézted.:D Loki pedig Thort a bátyjának. Az első részben és a Bosszúállókban is így volt. A második film szinkronjában volt egy baki - a börtönös jelenetben - amikor Thor azt mondja Lokinak hogy "bátyám",azon én meg is lepődtem,de ezt tudd be a szinkron hibájának.
Még akkor is Thor az idősebb,ha azt nem számítjuk,hogy vér szerint nem tesók. Amikor Odin Jötünheimben megtalálta az újszülött Lokit,Thor akkora már régen megszületett.
Loki pedig azért mondta Friggának hogy őt is megilleti a trón,mert egész életükben arra nevelték őket,hogy mindketten királyok lesznek. Emlékezz Odin szavaira az első részből. "Csak egyikőtök követhet engem a trónon,de mindketten királynak születtetek." És kettőjük közül Loki az okosabb és érettebb gondolkodású,ezt ő maga is pontosan tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!