Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Violetta Sorozatban mi fog...

A Violetta Sorozatban mi fog történni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Angie és Germán összejönnek, összeházasodnak? Vilunak ki lesz az "igazi"?

Ebben a videóban miért sír Angie és Violetta? http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k

2013. dec. 10. 20:01
 81/98 anonim ***** válasza:
De ne már, hogy Fede a harmadik évadban is csak a felétől legyen.. :( Hiszen ő állandó szereplő.. Ő a legnormálisabb az egész filben.. Ő mindig megfontolt, felelősségteljes.. És nem olyan idióta mint 1-2 másik szereplő..
2014. aug. 14. 00:47
 82/98 anonim ***** válasza:

Gyááá gyerekek! Itt annyi baromságot olvastam hogy az már fájt! Ne írjuk már meg előre a sorozatot! Már megtette helyettünk : Solange Keoleyan és Sebastián Parrotta de no problem! Amúgy de Federico csak kb 5 részben lesz benne a harmadik évadban! Angienek és Germának nem lesz gyereke! Angie benne lesz a harmadik évadban! És Tomás nem lesz benne! Lesz viszont egy új srác Clement akit Alexként ismerünk meg mert kettős életet él ugyanis az apja ellenzi, hogy a stúdióba járjon! És hát Leon ellensége lesz ugyanis mint mindenki másnak neki is bejön Violetta! Na de hiába megy el Lara (bár én személy szerint imádtam a csajt) jön a drágalátos Gerry akinek bejön Leon! De reméljük hogy, az eszméletével együtt nem veszítette el az ízlését is! Amúgy ki akar lépni a stúdióból Leon ugyanis az orvos azt mondta neki hogy abba kell hagynia vagy a motort vagy a zenét mert a kettő túlságosan megterheli és ezért vannak a rosszullétei! De persze csak azt tudja miről dumálok aki követi a harmadik évadot! Én nézem mert értem is! Ugyanis spanyol származású vagyok! Vagyis félig spanyol félig magyar! De magyarban élek így csak neten nézem! Aki nem ért valamit nyugodtan írjon rám! elmagyarázom ;)

Amúgy itt van egy kis olvasni való persze csak az jár jól aki tud spanyolul :D [link]

2014. aug. 14. 17:22
 83/98 anonim ***** válasza:
El js hisszuk h spanyol vagy. ne nezz mar hulyenek! GOOGLE TRANSLATE!!Gondolkozz! es meg te sem tudhatod mi lesz!
2014. aug. 14. 19:55
 84/98 anonim ***** válasza:

ÉS a készítők nem hülyék, tuti happy end lesz!

-German-Angie

-Violetta-Leon

Meg aztan Maxi is vmikor osszejon Camival lattam egy videot rola.

2014. aug. 23. 13:36
 85/98 Tik tik tak ***** válasza:
nem biztos hogy Loen Vilu ha viszajön thomász akkor leon és vilu annyi ! ezt azért gondolom mert akkor minek jönne vissza tomász?csakis ezért hozzák visza hogy egyótt legyen Viluval mi másért?
2014. aug. 23. 15:46
 86/98 anonim ***** válasza:
De értsd már meg, hogy nem jön vissza! :D xdddd
2014. aug. 23. 18:13
 87/98 Tik tik tak ***** válasza:
te olyan okos vagy igaz hogy még nincs benne de attól még benne lehet még csak a 20.résznél jár az interneten ! :D érts már meg hogy nem vagy jövendömondóóó!!
2014. aug. 23. 19:24
 88/98 anonim válasza:

Senki ne aggódjon Tomas nem lesz benne a 3. évadban!xd

A 3. évadban Vilu és Leon ugyanúgy együtt vannak, de közben a studioba felvesznek egy Alex nevű srácot, akinek szintén bejön Violetta és innentől azt hiszem tudjátok a szitut.

Azt nem tudom, hogy Angie és Germán összejönnek e, mert ebben az évadban is Germán elkezd nőzni - akit majd ha megtudtok ki az elájultok - és Jade is benne van még, akinek ugyanúgy még mindig szereti elvileg Germánt.

Egy kicsit sokat spoilerezek, de ezt muszáj elmondanom, Francescának lesz barátja, de nem az akivel a 2. évadban összejön.

2014. aug. 25. 01:22
 89/98 Tik tik tak ***** válasza:
ezt már tudttam de honnan tudsz elöre mindent olvastam olyat hogy thomász nem lesz benne a 3.évadban na de miért?mert nincs benne a 20.részben eldobom az agyam azt irták hogy talán a felénél és neki a 20.rész az a fele!lehet hogy 40-50.részközt jön vagy nem is jön ilyen egyszerü nem is tudtam hogy itt sok a jóós-nö!!
2014. aug. 25. 09:50
 90/98 anonim válasza:
Leon se érdemli meg hogy Viluval legyen, mert elöször csak azért akart vele lenni Leon hogy boszut ájon Thomaszon amikor a Ludmilla Thomászal akart lenni....
2014. okt. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!