A Violetta Sorozatban mi fog történni? Bővebben lent.
Angie és Germán összejönnek, összeházasodnak? Vilunak ki lesz az "igazi"?
Ebben a videóban miért sír Angie és Violetta? http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k
Gyááá gyerekek! Itt annyi baromságot olvastam hogy az már fájt! Ne írjuk már meg előre a sorozatot! Már megtette helyettünk : Solange Keoleyan és Sebastián Parrotta de no problem! Amúgy de Federico csak kb 5 részben lesz benne a harmadik évadban! Angienek és Germának nem lesz gyereke! Angie benne lesz a harmadik évadban! És Tomás nem lesz benne! Lesz viszont egy új srác Clement akit Alexként ismerünk meg mert kettős életet él ugyanis az apja ellenzi, hogy a stúdióba járjon! És hát Leon ellensége lesz ugyanis mint mindenki másnak neki is bejön Violetta! Na de hiába megy el Lara (bár én személy szerint imádtam a csajt) jön a drágalátos Gerry akinek bejön Leon! De reméljük hogy, az eszméletével együtt nem veszítette el az ízlését is! Amúgy ki akar lépni a stúdióból Leon ugyanis az orvos azt mondta neki hogy abba kell hagynia vagy a motort vagy a zenét mert a kettő túlságosan megterheli és ezért vannak a rosszullétei! De persze csak azt tudja miről dumálok aki követi a harmadik évadot! Én nézem mert értem is! Ugyanis spanyol származású vagyok! Vagyis félig spanyol félig magyar! De magyarban élek így csak neten nézem! Aki nem ért valamit nyugodtan írjon rám! elmagyarázom ;)
Amúgy itt van egy kis olvasni való persze csak az jár jól aki tud spanyolul :D [link]
ÉS a készítők nem hülyék, tuti happy end lesz!
-German-Angie
-Violetta-Leon
Meg aztan Maxi is vmikor osszejon Camival lattam egy videot rola.
Senki ne aggódjon Tomas nem lesz benne a 3. évadban!xd
A 3. évadban Vilu és Leon ugyanúgy együtt vannak, de közben a studioba felvesznek egy Alex nevű srácot, akinek szintén bejön Violetta és innentől azt hiszem tudjátok a szitut.
Azt nem tudom, hogy Angie és Germán összejönnek e, mert ebben az évadban is Germán elkezd nőzni - akit majd ha megtudtok ki az elájultok - és Jade is benne van még, akinek ugyanúgy még mindig szereti elvileg Germánt.
Egy kicsit sokat spoilerezek, de ezt muszáj elmondanom, Francescának lesz barátja, de nem az akivel a 2. évadban összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!