A 3. évadban benne lesz Federico csak az első pár részben nem. Leon és Violetta nem mindig lesznek együtt ha jól tudom, Gerry és Alex miatt. German Ludmilla anyjával jön össze. Francesca Diégóval, Federico Ludmillával lesznek együtt. Emellett még sok kapcsolatakadályozó tényező jön be mint például Matilda aki Maxi és Naty-t akadályozza. több részletet nem mondok de akit nagyon érdekel az meg tudja nézni.Youtube-on fennt van a 3. évad spanyolul de még nincs fennt végig csak a 70. részig ahol Vilu és Leon újra összejönnek. végignéztem az összes rész és nagyjábol aki semmit sem tud spanyolul az is meg tudj érteni.
2015. jan. 25. 13:55
92/98 anonim válasza:
Angie elfog menni.
2015. febr. 21. 10:43
93/98 zsoleszs válasza:
Angienek és Germánnak közös gyerekük lesz a harmadik évadban és össze is házasodnak!!!! <)
2015. febr. 24. 19:46
94/98 zsoleszs válasza:
Leírok minden fonotsat a 3. évadról:
Germán összejön Ludmilla anyjával Priscillával,de mikor Priscilla szörnyű dolgot tesz (majdnem megöli Vilut mikor lelöki egy lépcsőn) akkor elviszi a rendőrség és így szakítanak (az hogy Priscilla lökte le egy biztonsági kamerából tudódik ki) Vilu és Ludmilla jóban lesznek :)
Federico Ludmillával összejön;Diego Frannal;Vilu végre együtt lesz normálisan Leonnal,de ezt sokszor zavarni fogja a két új szereplő alex meg valaki :D Antonio meghal :'( Rájönnek (Angie és Germán) hogy mit veszítenek ha nincsenek együtt és összejönnek,össze is házasodnak és lesz egy nagyon szép közös gyerekük. asszem ennyi
2015. febr. 24. 19:50
95/98 anonim válasza:
NEM LESZZZ GYEREEK HANYSZOR KELL MÉG ELMONDANI?NÉZZÉTEK MEG A YOUTUBE ON fent van az osszes resz (mondjuk spanyolul) de az égeygadta vilagon semmilyen gyerek nem lesz a 80.részig fent vannak a részek!!
2015. febr. 24. 22:44
96/98 anonim válasza:
Imádtam a végét!!!!<3<3
De a Disney Latino twitter oldalán valami 'especial episodio'-t emlegettek de azt nem találtam meg. Valaki látta vagy hallott róla?
2015. márc. 8. 16:27
97/98 anonim válasza:
Elkezdodott a 3. Evad magyarul!!! :) De egyepkent aki nem tudna, Leon eljegyzi Violettat!
2015. szept. 22. 14:30
98/98 liliom15 válasza:
Én is szint ugy rühellem Tomast!!!Szerintem se jöjön vissza mert csak elcsesznék az egészet...melesleg Violetta+Leon ök alom párt alkotnak :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!