Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Violetta Sorozatban mi fog...

A Violetta Sorozatban mi fog történni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Angie és Germán összejönnek, összeházasodnak? Vilunak ki lesz az "igazi"?

Ebben a videóban miért sír Angie és Violetta? http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k

2013. dec. 10. 20:01
 61/98 anonim ***** válasza:
Today was TheBig First Kiss between Angie and German <3
2014. máj. 14. 22:46
 62/98 anonim ***** válasza:
The Second Big Kiss <3
2014. máj. 21. 22:02
 63/98 anonim válasza:
Az igaz hogy Ludmila és Frederico összejön?
2014. máj. 31. 19:47
 64/98 anonim ***** válasza:

Kepzeljetek mit talaltam!! A 3. evadot Argentinaban 2014. szeptember 29. en kezdik vetiteni MAGYARORSZAGON a 2. evad 2014. szeptember 22- 2015. apr. 7. (ha jol szamoltam az ismetlesekkel amik biztos lesznek!!! :'( )

Szoval oktober elejen mar lehetnek fenn a youtubeon videok a 3. evadrol!!!!!!!!!!! :)

2014. máj. 31. 21:52
 65/98 anonim ***** válasza:
[link] ez érdekes xd
2014. jún. 7. 22:06
 66/98 anonim ***** válasza:

igazából nem izgat hogy mi van violetta-val (alapból nem őt kezelem főszereplőként, hanem angie-t), és az is csak azért érdekel hogy kivel lesz, mert utálom tomas-t!!! nagyon idegesítő! leon sokkal szimpibb. amúgy nagyon szurkolok az angie germán párosnak (csakis miattuk nézem az egészet (meg még azért kicsit kíváncsi vagyok mi lesz pablo-val, a legelején még annak szurkoltam hogy vele jöjjön össze angie, most meg már mind kettőnek örülnék))

amúgy akik készítik a sorozatot nem hülyék, nyilván happy end lesz, csak még húzzák, csavarják hogy minnél tovább tartson (és hogy minket minnél jobban kiidegeljenek)

2014. jún. 25. 02:00
 67/98 KicsiB ***** válasza:
A Violetta első évadában egyiküket sem választja mivel azt mondat Violetta hogy gyerekek még és van még elötük áll az egész élet. A Violetta második évadában Leont választja. Thomas azért megy vissza Madridba mert ott is adódott egy lehetőség hogy kezdjen valamit a tudásával
2014. jún. 25. 19:19
 68/98 KicsiB ***** válasza:

Olvastam a válaszaitokat és itt vannak olyan hülyeségek

javítanák egy párat:

Violetta nem azért jön össze Diegóval mert féltékenyé akarja tenni Leont hiszen vele jár de meg tetszik neki a rossz fiús Diego ezért szakít Leonal. Leon a motorszerelő Laránál vigasztalódik aki már régóta szerelmes belé ezért Violetta szomorú lesz. Diegoval szakít mert szövetkezet Ludmilával hogy ha Digo nem tartja távol Violettától Leont elmondja mindenkinek hogy ő Gregorió fia.A végén pedig össze jön Leonnal.

Az első évad végén szerelmes Thomasba és ezért csókóloznak

2014. jún. 25. 19:36
 69/98 anonim ***** válasza:

KicsiB. Nem azért szakít Leonnal. Am is Leon fog szakítani Viluval mert csókolózni fog Vilu és Diego. Aztán igen összejönnek de elöször csak azért hogy féltékeny legyen Leon. De Vilu beleszeret Diegoba is. A többit jol mondtad

/Am amit irtam tuti igaz kint lakom Spanyolba ott már vége a második évadnak Szeptemberbe 3. évad lesz. Am nagyo. izgi a második évad *-*/

2014. jún. 27. 11:48
 70/98 Fran imádó8 válasza:
Még nem tudni hogy vissza jön-e Thomas.De még azt sem tudjuk pontosan mikor lesz 3.évad:(
2014. júl. 11. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!