A Violetta Sorozatban mi fog történni? Bővebben lent.
Angie és Germán összejönnek, összeházasodnak? Vilunak ki lesz az "igazi"?
Ebben a videóban miért sír Angie és Violetta? http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k
Angiek nem jönnek ossze mert germannak uj felesege is lesz majd de nem Jean harem egy masik no.
Vilu mindig leont vàlasztja csak Meg sok zokkeno lesz mert a violetta Diego Paros aztàn Leon Meg valami csajszi paros aztàn osszejonnek!
De a 3 evadrol nem tudom semmit.
Az utolso video ban azèrt sir mert az az evad utolso eloti része es el akart Menni de mègis marad mert mindenki szereti!
Csatlakozom azokhoz, akik reménykednek abban, hogy NEM tér vissza Tomas a 3. évadban :D :D :D Végig töketlenkedi az 1. évadot, meg is érdemli, hogy nem jönnek össze. Már rossz nézni a bamba fejét :) /bocs a fanoktól/
De azért az áhított csókot csak megkapja... legalább is én belekukkantottam néhány részbe és láttam azt a jelenetet :)
A 2. évadban nem értem, minek kellett bele Diego? Miért nem lehet együtt Leonnal, ha már őt választotta? De a lényeg, hogy a vége zsír :) Leonetta <3
A 3. évadban csak remélni tudom, Tomas fel sem bukkan, különben nem fogom nézni. Bár, ahogy a Disney csatornát ismerem, addig még vagy 2 év, mert most is megszakítgatják és régebbi részektől adják újra az 1. évadot. Azelőtt a H.M. Fovever-ből is kihagytak részeket és úgy adták le többször is. Még a minap láttam éjjel azokat a kihagyott részeket először :D
Amúgy én is azt várnám, hogy Angie és German összejöjjön, még van erre esély a 3. évadban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!