Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Violetta Sorozatban mi fog...

A Violetta Sorozatban mi fog történni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Angie és Germán összejönnek, összeházasodnak? Vilunak ki lesz az "igazi"?

Ebben a videóban miért sír Angie és Violetta? http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k

2013. dec. 10. 20:01
 21/98 anonim válasza:
Én először Thomasnak szurkoltam, de mikor azt a lovas-hintós randit összehozta akkor átpártoltam Leóhoz, mert, hogy valaki ennyire nyálas legyen.. brrrr..
2014. febr. 9. 14:20
 22/98 A kérdező kommentje:
Angie visszatér a sorozatba?
2014. febr. 9. 21:04
 23/98 A kérdező kommentje:
2014. febr. 9. 23:13
 24/98 anonim válasza:
1. évad 70. rész vége és 71. rész eleje :)
2014. febr. 10. 18:42
 25/98 anonim válasza:
nem is ment el Thomas a 2.évedban.. vagy csak még nem adták le az egész évadot?
2014. febr. 10. 22:45
 26/98 anonim válasza:
Thomas nem fog szerepelni a 2. évadban :) helyette jön Diego akivel majd Vilu összejön...
2014. febr. 11. 14:16
 27/98 anonim válasza:

Angiek nem jönnek ossze mert germannak uj felesege is lesz majd de nem Jean harem egy masik no.

Vilu mindig leont vàlasztja csak Meg sok zokkeno lesz mert a violetta Diego Paros aztàn Leon Meg valami csajszi paros aztàn osszejonnek!

De a 3 evadrol nem tudom semmit.

Az utolso video ban azèrt sir mert az az evad utolso eloti része es el akart Menni de mègis marad mert mindenki szereti!

2014. febr. 12. 14:57
 28/98 anonim ***** válasza:
kérdező, az 1. link amiben vilu meg angie beszélgetnek arról van szó, hogy angiera mérges vilu, mert ott hagyta őket. Megmutatja neki a stúdiót, de nem tud választani mia a fontosabb neki.
2014. febr. 15. 10:18
 29/98 samandra válasza:
82%

Csatlakozom azokhoz, akik reménykednek abban, hogy NEM tér vissza Tomas a 3. évadban :D :D :D Végig töketlenkedi az 1. évadot, meg is érdemli, hogy nem jönnek össze. Már rossz nézni a bamba fejét :) /bocs a fanoktól/

De azért az áhított csókot csak megkapja... legalább is én belekukkantottam néhány részbe és láttam azt a jelenetet :)

A 2. évadban nem értem, minek kellett bele Diego? Miért nem lehet együtt Leonnal, ha már őt választotta? De a lényeg, hogy a vége zsír :) Leonetta <3

A 3. évadban csak remélni tudom, Tomas fel sem bukkan, különben nem fogom nézni. Bár, ahogy a Disney csatornát ismerem, addig még vagy 2 év, mert most is megszakítgatják és régebbi részektől adják újra az 1. évadot. Azelőtt a H.M. Fovever-ből is kihagytak részeket és úgy adták le többször is. Még a minap láttam éjjel azokat a kihagyott részeket először :D

Amúgy én is azt várnám, hogy Angie és German összejöjjön, még van erre esély a 3. évadban :)

2014. febr. 22. 18:29
 30/98 gloria200329 válasza:
65%
Angie és German össze fognak végül jönni, ha jól tudom a 4. évadban. És csak hogy ünneprontó legyek néhányatok szemében, ha jól tudom, Thomas sem tűnik el örökre.
2014. febr. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!