A Violetta Sorozatban mi fog történni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Angie és Germán összejönnek, összeházasodnak? Vilunak ki lesz az "igazi"?
Ebben a videóban miért sír Angie és Violetta? http://www.youtube.com/watch?v=zyQlhkBN7_k
2013. dec. 10. 20:01
1/98 Rentai válasza:
Ha jól tudom Angiék nem jönnek össze és Vilu a sorozat végén Leont választja, de a Violetta 2-ben feltűnik Diego mivel Tomas elmegy;)
2/98 A kérdező kommentje:
De Angie jóban lesz Viluval? Ugye...?:$
2013. dec. 13. 14:15
4/98 anonim válasza:
Thomas mivel olaszban "született" a szüleivel vissza költöznek mind a két évadban leont fogja választani és èn is úgy vettem ki a francia részekből hogy angie ès german nem fognak összejönni de vilu az jóban lesz angievel
6/98 anonim válasza:
Szerintem nem én szerintwm leon sokkal cukibb
7/98 DamonLover válasza:
Angie és Vilu azért sírnak, mert Angie elmegy/elutazik, de hogy miért? vagy hogyan? azt nem tudom.
Vilu mikor tudja meg, hogy Angie a nagynénje??
Tényleg nem jönnek össze Angie és Germán? :\\ pedig én az elejétől nekik szurkolok...
8/98 anonim válasza:
En is azt hittem hogy osszejonnek, es nagyon sajnalom, hogy Tomas elmegy...nekem Leon nem tul szimpi...
9/98 A kérdező kommentje:
De Angie végleg elmegy?:( És miért?
Egyébként ebben a videóban amikor az elején Angie-Violetta, illetve Angie-Pablo beszélgetnek, miről van szó?
2013. dec. 19. 19:40
10/98 anonim válasza:
Jajj de kárrrrrrrrrrrrrrrr, és tomas azért szimpatikusabb...és igaz hogy a 3. évadban vissza jön tomas?????? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!