Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sons of Anarchy-t érdemes...

Sons of Anarchy-t érdemes elkezdenem?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már róla, sokan dícsérik, de még eddig nem kezdtem bele, bevallom, kicsit taszított ez a motoros téma... Meg nagyon sok más sorozatot is néztem.

Amúgy nagy dráma sorozat fan vagyok, sok kedvencem van, pl. Breaking Bad, The Killing, Banshee, Dexter, stb.

Köszi!

2013. szept. 5. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez csak az én véleményem.

Van egy halvány átfedés a Maffiózók sorozatra, de a színvonalában messze elmarad tőle, pontosan ezért én csak elkezdtem...

2013. szept. 5. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A jelenleg futó sorozatok közül simán top 3-as, az egyik legjobb.

Motoros téma engem sem érdekelt egyáltalán, sőt, pont ezért járt a sorozat már vagy a 3. évadnál, mire valahogy rászedtem magam, hogy megnézzem az első részt, onnantól kezdve meg nem volt leállás. Bár az első 5 rész nem volt a legjobb, onnantól kezdve viszont csak felfelé mutatott a minőségi mutató. Ennek oka, hogy a sorozat készítőjét, Kurt Suttert az első 5 részen keresztül még felügyelték a csatorna fejesei, beleszóltak a munkájába, stb, aztán az 5. rész után úgy gondolták menni fog neki, és szabadon engedték, és ezzel sikerült is az egyik kedvenc sorozatommá válnia. Elég nagy az átfedés egyébként a The Shield és ez között, hisz Kurt Sutter a The Shield egyik munkatársa volt (pontos beosztását már nem tudom), azon tanult bele a szakmába, meg van pár volt Shield-es színész a SoA-ba, ami miatt én elsőnek azt ajánlanám, hogy nézd meg a The Shield-et (egyébként 0 az átfedés, nem kapcsolódnak egymáshoz, de tényleg érdemes). The Shield-et talán még jobban megszerettem, mint a SoA-t, de mindkettő nagyon jó.

Hogy SoA-ról írjak valamit: egyik legjobb dráma, de van benne pár vicces rész is, nagyon jó karakterek, jó sztori, kevés klisé, pont jó mennyiségű erőszak és meztelenség, de nem viszik túlzásba, stb.

Az első 6 részt mindenképp megéri megnézni, ha addig egyáltalán nem szereted meg, akkor meg hagyd abba.

2013. szept. 5. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, szerintem el fogom kezdeni, megpróbálom beilleszteni :) mert sok sorozatot nézek most is, és nemsokára folytatódik egy csomó kedvencem, na addig akkor töltögetem majd a SoA részeit! köszi
2013. szept. 6. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp szedd le. Eddig csak egyszer hallottam valakit, aki azt mondta, hogy szar a sorozat, de ő is csak azért, mert vizsgaidőszak volt, és nem volt képes abbahagyni. Akármilyen jó egy sorozat, mindig elég sokan fikázzák, de SoA-ra még egy rossz szót sem hallottam. Persze biztos van, hisz olyan nincs, hogy az emberek 100%-nak tetsszen valami, de tényleg nagyon kevés, ez azért jelent valamit.
2013. szept. 6. 15:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok válaszolók :) Elkezdtem nézni a sorozatot, a 3.évad 4. részénél járok, áááh egyszerűen zseniális, imádom. Eddig a Breaking Bad volt nálam a top kedvenc, de ez a sorozat a nyomába ér lassan... Komolyan nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz: a sztori, a színészek, a drámák, a poénok... Örülök hogy elkezdtem! :)
2013. dec. 13. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, én tegnap végeztem a 6. évad utolsó részével, nagyon durva. Az egész sorozatot imádom, amúgy.
2013. dec. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!