Szerintetek érdemes lenne elkezdenem nézni a Star Trek sorozatokat?
Sosem voltam egy nagy fan, de a J.J. Abrams-féle film nagyon tetszett, várom az Into Darkness-t is.
Leszedném, csak aggódok, hiszen mégis csak '60-as évek, még más idők jártak stb.
35 gigát meg nem akarok potyára leszedni.
A legutolsó ST sorozat a Star Trek Enterprise. Nekem ez a kedvencem. Ebben már a CGI is viszonylag tűrhető. Az eredeti sorozat amit meg akarsz nézni már tényleg nem mai gyerek. De ha szereted a Sci-fi filmeket akkor lehet tetszeni fog. Csak annyi, hogy fel kell készülnöd arra, hogy Kirk pl egy váratlan pillanatban majd egy bambuszból fog aknavetőt csinálni :D illetve hasonló meglepetésekre.
Mint pl a régi Batman sorozatban amikor a Batmobilban megcsörren a telefon és egy nagy piros tárcsázós vezetékes telefon ott figyel középen az autóban :)
Vagy mikor előre beharangozza egy női kórus, hogy Batman elő fogja venni a lézerpisztolyát: Szönönönönönönönönönönöönönönönö LÉZERPISZTOLY!!! - és akkor elővette :)
Vagy hasonló színvonalas párbeszédekre:
-Robin: Még szerencse, hogy rendszeresen ápolom a fogaimat.
-Batman: Ha ezt az emberek tudnák...!
Nehéz végig nézni egy ilyen régi filmet röhögés nélkül :D
Szerintem nem érdemes.
Mai szemmel elég bárgyú, és nevetséges.
Amit elfelejtettem, hogy a Voyager, az Új nemzedék és főleg az Enterprise nem olyan régi sorozatok. Azok már inkább nézhető kategória.
De olyan akciókra meg CGI-re mint az Abrams féle feldolgozás ne számíts.
A "The Original Series" (TOS)-nek van egy ún. Remastered változata, amelyben az űrjeleneteket kicserélték CGI-re, meg jelentősen feljavították a képminőséget.
Szerintem érdemes mindegyiket végignézni, bár ugye hozzá kell tenni, hogy a legtöbb rajongó (én is, nem tagadom) a JJ Abrams-féle filmeket tekinti "elhajlásnak". Nekem valahogy a koncepció se nagyon tetszik. Jó, modern, persze, de az ő két filmje már régen nem Star Trek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!