Mondanátok nekem olyan sorozatokat, amiket tényleg érdemes megnézni?
A Fringe is nagyon jó kis sorozat.(hát ilyen tudományos fantasztikus kategóriába sorolnám)
Az X-Akták (Szintén jó Sc-fi sorozat)
workaholics-munka hősei: 3 idiótáról szól akik minden hülyeséget megcsinálnak. én nagyon szeretem.
new girl-új lány: egy csaj beköltözik 3 pasihoz ... nekem nagyon tetszett:D
how i met your mother- igy jártam anyátokkal: ez is jó sorozat de az első kettő jobb.
House M.D. - kórház sorozat, én 3. évadnál tartok. Nekem nagyon bejön. A lényeg hogy a főszereplő Gregory House egy orvos aki különleges betegeket gyógyít, akiknek olyan betegségük van aminek gyógymódjára nehéz rájönni. Plusz még House történetét is követheted.
Ki vagy, doki? - Sci-fi, 2 részre bontható, régi és új. Már 50 éves a sorozat. Egy "Idő ura" nevű fajból származik a Doktor és sokszor megmenti a világot. Sok humor van benne.
Hősök - azt hiszem Sci-fi, de ebben nem vagyok biztos. A földön néhány ember szuper-erőt kap. Sokan aztmondják nem jó de én szeretem.
Dexter - Krimi, A főszereplő (Dexter) egy rendőrségen dolgozik vérvizsgáló ként de egyszerre ezzel párhuzamosan embereket öl.
Totál szívás - előttem már írták
Simlisek - Vígjáték, van egy vállalkozás ami azzal foglalkozik hogy pénzért tesztelik más vállalatok biztonsági rendszerét.
Nekem most ennyi jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!