Milyen filmeket/sorozatokat érdemes mostanában nézni?
Moziba: Törvénytisztelő polgár
Sorozat: FlashForward - A jövő emlékei
Egy szupi sorozat,ha romantikára és egy kis vámpírcsókra vágysz:)
Twilight saga1----Twilight(Tvájlájght)/Alkonyat
Twilight saga2----New Moon(Nyú Mún)/Új hold
Twilight saga3----Eclipse(Eklipszé)/Napfogyatkozás
Twilight saga4----Breakind Dawn(Bríking Daun)/Hajnalhasadás
Twilight saga5----Midnight Sun(?)/Éjféli Nap
Ez megjelent DVD-n(még csak az Alkonyat:( ),és könyben is(még csak az Alkonyat,Új hold,Napfogyatkozás)
A Twilightot inkább olvasd, ne nézd, mert a film jóval lehúzta a könyv minőségét. És ez nem csak az én véleményem.
Amit ajánlani tudok:
¤ Zombieland - horror, de vígjáték is, én nagyon élveztem
¤ Avatar 3D - ajánlom, a 3D verzió királyabb ^^
- Törtetők : elképesztő, mi mindent összeszerencsétlenkednek
- True Blood - Inni és élni hagyni : vámpíros sorozat, jóval a Twilight előtt indult /a rossz nyelvek szerint a Twilight alapötlete innen lett koppintva, talán a könyv borítójának hátoldalán lévő félmondat indította el a dolgokat.... de lehet benne valami/
Sorozat: X-Akták, Döglött Akták, Dr. Csont, Dexter, Vámpír-Akták (Blood Ties)
Film: Kárhozottak Királynője, Csúf Igazság, Sweeney Todd
Sorozat Dr House
Film
Becstelen Brigantyk
Sorozatok attól függ,hogy milyen kategóriát kedvelsz. Amik nekem bejönnek:Glee, Fringe, Lost, Flash Forward, Criminal Minds, Brothers & Sisters , Desperate Hosewives, House MD., Grey's anatomy,True Blood,Whitte Collar, The Good Wife, The Mentalist, Nip/Tuck, Californication... Szóval van egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!