Érdemes elkezdenem a Trónok harca sorozatot?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 17:06
1/11 viktorvarga válasza:
hát ha már láttad a walking dead -et,a hanibált,a braking bead et....stb. a legvégén mikor már mindent láttál határozottan igen..
2/11 anonim válasza:
Ha nem tudod/akarod a könyveket olvasni, akkor igen, de mindenképp ajánlom a könyveket, sokkal teljesebb élményt nyújtanak, mint a sorozat.
3/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: nem, egyik sorozatot sem láttam, de szeretem az ilyen fantasys, történelmis sorozatokat.
2. válaszoló: megvan az első 5 könyv, és elolvasni is szeretném, csak hamarosan befejezem a sorozatot, amit nézek, és keresek helyette valami mást
2013. jún. 26. 19:46
4/11 anonim válasza:
pont hogy nem szeretem az ilyen történelmi fantasy-ket, de ez nekem is tetszett. mindenképp kezdd el
5/11 anonim válasza:
A könyv sokkal jobb, mint a sorozat. A sorozatból nagyon sok dolgot kihagynak vagy megváltoztatnak, és amikor feltűnik egy szereplő nincs bemutatva meg semmi és csak nézel,h mivan? ki ez? mit akar ez? De azért nem olyan rossz.
6/11 A kérdező kommentje:
megnéztem az első részét, és tényleg ezt éreztem, nem tudtam, ki kicsoda, miért van ott, mit csinál, semmit, szóval nem hiszem, hogy folytatni fogom. Talán majd ha már elolvastam könyvben.
2013. jún. 27. 21:37
7/11 viktorvarga válasza:
mindenki odavan érte de szerintem egy fos.mint a hobbit is.sárkányok,meg törpék,meg faszomok..áhhh
8/11 A kérdező kommentje:
nekem a hobbit tetszett
2013. jún. 28. 11:58
9/11 anonim válasza:
Hát az első rész minden sorozatban ilyen,h nem tudod ki kicsoda :D De am tényleg jobb először a könyvet elolvasni.
10/11 anonim válasza:
A sorozatot meg a könyvet is csak akkor kezd el, ha szeretsz váratlanul idegbajt meg sokkot kapni, mert fogsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!