Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatot kezdjem el?

Melyik sorozatot kezdjem el?

Figyelt kérdés

Misfits, Dr Csont, Gossip Girl, The lying game, Following, Skins.

Ajánlhattok is :)

2013. aug. 6. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezekből a Dr Csontot és a Gossip girlt tudom ajánlani. Attól függ, mit akarsz most elkezdeni, mert a két sorozat története, műfaja eléggé eltér egymástól.

Ajánlat: Hawaii Five-0, Tuti Gimi, Így jártam anyátokkal, Két pasi meg egy kicsi, Dharma és Greg

2013. aug. 6. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerem mindet, de én talán a Skins-t kezdeném el. Régen láttam a Dr. Csontot a 4. évadig, de utána ráuntam valamiért. A The lying game-t nem ismerem, de nem néz ki rosszul képek/ismertetők alapján.

Amit ajánlok ezeken kívül:

The breaking bad, Revolution, Így jártam anyátokkal, Lost-eltűntek, The Walking Dead, Trónok harca

2013. aug. 6. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Suits, elementary, angol sherlock sorozat.
2013. aug. 6. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
én a Dextert ajánlom
2013. aug. 6. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket és az ajánlásokat. A Lostot pont ma fejeztem be és imádtam! Így jártam anyátokkal-nak a 2. évadát nézem
2013. aug. 6. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
falling skies
2013. aug. 7. 12:56
 7/7 atos19 ***** válasza:
dr csont!!
2013. aug. 7. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!