Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek a twilight saga film,...

Nektek a twilight saga film, vagy könyv változata tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Nekem a könyv. :)
2013. máj. 29. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Film. nem tudom mindenki azt mondja hogy jobb először a könyvet olvasni. én ezzel nem így vagyok, ne érts félre IMÁDOK olvasni, de én hogyha a filmet nézem, odaképzelem magam stb. szóval FILM!!!
2013. júl. 4. 19:38
 12/14 Noi333 válasza:
én a filmeket láttam először azt is kb 1 éve láttam az első részét és annyira beleszerettem a filmbe, hogy az összes részét megnéztem hamar majd könyvön is megvettem mindet. imádom a színészeket de a könyv szerintem jobb, izgalmasabb és egy csomó jelenet van amit a filmbe nem vittek bele vagy nincs benne akkora jelentősége mint a könyvben. pl. az első részben a "rét" szerintem könyvön az nagyon izgi a filmben meg nemsok jelentősége van sztem. ami még érdekes hogy valahányszor újra olvasom a könyveket a filmbeli szereplőket képzelem oda de sztem tök jó ez így :)
2013. júl. 13. 00:05
 13/14 anonim ***** válasza:
A könyv MINDENT visz! ☺ De a film is jó :))
2013. aug. 29. 19:20
 14/14 anonim válasza:
Könyv, és tetszett még az Alkonyat 1. kepregeny. Ötödikes vagyok. (10 /L)
2014. dec. 26. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!