Azoktól kérdem, akik nem olvasták a Harry Potter könyveket, csak a filmeket látták: Nektek hogy tetszik a történet és úgy egészébe véve a Harry Potter?
Figyelt kérdés
légyszi tényleg olyanok válaszoljanak akik nem olvasták a könyveket
azért kérdem, mert egy ismerősömtől hallottam aki először nem olvasta csak látta a filmeket, hogy egy csomó mindent nem értett benne és tök sz@rnak tartotta az egészet
de tegnap belekezdet olvasni a Bölcsek kövébe, ma estére befejezi, nem tudta letenni és szerinte ugye összehasonlíthatatlanul jobb a könyv
a filmek alapján gagyinak hitte
2012. febr. 19. 21:42
1/2 anonim válasza:
Nekem az összes film, tetszett és biztos vagyok, benne, h egy csomó mindent kihagytak a filmből, de így is rohadt sok volt a történés, meg a titok, szerintem a filmek is nagyon jól sikerültek. De igazábol nem vagy egy harry potter fan, 1x-2x megnéztem őket azt ennyi.
2/2 anonim válasza:
Én nem olvastam soha. Nem is tervezem, de ez nem lényeg.....hanem.....IMÁDOM....!!!!
Énnekem egyből lejött minden, és miután nemrég újból megnéztem mindet, így méég az apróbb dolgok is a figyelmembe kerültek. Én nagyon szeretem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!