Nem értem azt a harry potter-ben (előtörténet), hogy tom denem elvileg 1923-ban (nem vagyok benne biztos) született, és rubeus hagrid 3-6 évvel később (biztos, hogy később) született, mégis jóval idősebbnek néz ki, mint tom. Miért?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 00:00
2/5 anonim válasza:
Mert Hagrid nem készített horcruxokat :D
Meg hát félóriás is, szóval kicsit másabb a génkészlete, mint egy mezei varázslónak :D
3/5 anonim válasza:
előző jól írta
amúgy Voldemort 71 éves
Hagrid asszem 68 de igen ő félóriás
meg Dumbledore is 115 éves volt szal :P
4/5 A kérdező kommentje:
utánnanéztem ezekneka dolgoknak... tudom, hogy voldemort idősebb hagridnál, csak a második részben botladozik az is, hogy hagrid ott már,(ha jól vettem ki a filmből) az iskolában dolgozik... bár a vadőr állást csak a titkok kamrája botlás során kapta meg...
2012. jan. 27. 21:29
5/5 anonim válasza:
nem dolgozik ott. oda jár suliba. utána kidobják, és úgy lesz vadőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!