Fiúk, lányok! Nektek milyen témájú könyv jön be, mi az ami tetszik? Csak mert írtam egy könyvet, és érdekrlne a véleményetek, illetve mennyire tartjátok nagy dolognak ha vki 18 évesen írt már könyvet?
Véleményt akkor tudunk mondani, ha a te írásodat látjuk. Egyébként nagy dolog, persze, ha tényleg jó a könyv ;)
Arra pedig, hogy milyen könyvet szeretek... Nos, bármilyen témájú könyv meg tud fogni, ha jól van megírva, magával ragad a sztorija, és ha van benne valami egyedi, amitől különleges lesz, nem csak egy sablontörténet a sok közül.
Kedvenc műfajaim a szociográfia, szatíra, fejlődésregény, bűnügyi komédia, krimi és kaland. Az, hogy 18 évesen könyvet ír valaki, azért nem mérvadó, mert sokan már 13-14 évesen kötetekre rúgó terjedelemben gyakorolják vélt vagy valós íráskészségüket. Hogy amit írtál, és hogy az mennyire jó, hogy méltó-e a könyv titulusra, azt meg akkor lehet csak eldönteni, ha olvastam a művedet.
Szóval így előzetesben én bizalmat szavazok neked, de látatlanban nem mondok semmit, se meleget, se hideget.
Minden stílusú könyvbe beleolvasok. Magam is könyvet írok, de az ifjúsági sorozat lenne. nagyon drukkolok a könyv sikeréért, és szerintem nem életkorhoz lehet kötni a tehetséget!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!