Mi a véleményetek a hűvösvölgyi suliról?
Szerintem kicsit hasonlít a szjg-re.
De inkàbb szól a való èletrôl. (hûvösvölgyi suli)
Maga a könyv nagyon tetszett, de azért nem hiszem, hogy meg fogom venni a további részeit.
Viszont voltak negatívumai. Az egyik, amit mindenki felró neki, az hogy tényleg szinte megtévesztésig hasonlít A szent johanna gimire. Nekem volt a csúcs, amikor kiderült, hogy a "rosszfiút" (SPOILER!) Bíró Dávidnak hívják és 11. A-s(?). Nem tudom másnak mennyire maradt meg, mert például barátnőmnek nem tűnt fel, de nekem rögtön beugrott, az érdekes módon(...) szintén Bíró, Dorián neve.
A másik nagy problémám az volt a könyvvel, higy szinte mindent tudtam előre, és egyetlen egy "fordulaton" sem lepődtem meg. (spoiler) Ha ikrek, és ennyire kihangsúlyozza az egyik, hogy nem tudja a nevét annak akibe szerelmes, az ikertestvére szerelmének meg csak a nevét tudja, még sosem látta, nyilvánvaló, hogy ugyanaz. Egyértelmű, hogy abba szeret bele aztán, akiről kihangsúlyozta, hogy semmit sem tud,
(véletlenül elküldtem)
illetve alig szólalt meg, (és ezáltal a legnormálisabbnak tűnik). Nekem az se volt meglepő, hogy a netes barátnője miért nem akar vele találkozni, valahogy arra is ráhibáztam. (spoiler vége)
Mindettől függetlenül mondom azt, hogy nem volt rossz, sőt egészen élveztem. Azon a véleményen vagyok, hogy a történet, az hogy mennyire eredeti, vagy épp tucatsztori az csak egy bizonyos szintig befolyásolja az egész élvezhetőségét, és az írásmód sokkal fontosabb. Abban pedig nem volt hiba.
Szerintem nagyon jó nem koppintás érdemes elolvasni.
Én mondjuk előbb olvastam a Hűvösvölgyit mint a Szent Johannát de akkor is jobban tetszett a Hűvösvölgyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!