Mi a véleményetek a hűvösvölgyi suliról?
Figyelt kérdés
Szerintem kicsit hasonlít a szjg-re.
De inkàbb szól a való èletrôl. (hûvösvölgyi suli)
2013. márc. 31. 09:53
11/40 anna.xD válasza:
Az én véleményem az, hogy nem valami nagy szent johanna koppintás. azért, mert dávidnak Bíró a vezetékneve, nem biztos, hogy az író a szjg-ből szedte.-.-" és a II. kerületes dolog, szerintem az se a szjg-ből van.. sőt! lehet, hogy edit (az író) nem is olvasta a szent johannát..soo...
12/40 anonim válasza:
Nincs meg valakinek pdf-ben? Akinek megvan nem küldené el emailben?
13/40 anonim válasza:
Szerintem nem számít h mihez mi hasonlít hanem csak az h te mit gondolsz róla am meg nem lehetsz benne biztos h az írói esetleg milyen kapcsolatban voltak egymással....:)
14/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó! De van benne egy - két durva rész
15/40 anonim válasza:
Hát nem nagyon hasonlít az szjg-re. nem is arról van szó , hogy ikerlányok , hanem ebben van pár felvilágosító rész is. De az a lényeg , hogy te mit gondolsz.
16/40 anonim válasza:
kérdezőnek: tudom, olvastam, de az se volt izgalmasabb mint az első, Dóri és a töri tanár kapcsolata pl. ugyan olyan, mint Renié és Vladáré
17/40 anonim válasza:
annaxD-nek: Ja irjak még hasónlóságokat?
18/40 anonim válasza:
Azt mondtak nekem h utanzat...de egyatalan nem az nekem nagyon bejon!boccs az ekezethianyert...
19/40 mevikk válasza:
Fúú nekem sokkal jobban bejött(mármint a hűvösvölgyi)de hát ízlések és pofonok az one direction és a BTR rajomgó táborok közt is m9indig folyik a harc és ha szerintetek koppintás akkor már a Gálvölgyi János miért nem jelentette fel a "koppintásért" térjetek már észhez!
20/40 anonim válasza:
Az első kötetet olvasásakor eleinte én is úgy éreztem h Ez tiszta SzJG másolat.Viszont miután tovább olvastam egyre jobban tetszett:) Nem mondom, tényleg vannak hasonlóságok a két könyv között,de két külön történet!Az SzJG-ben minden tökéletes...az iskola,az osztály,a család,a barátok,és persze a FIÚ :) A HVS kicsit reálisabb.Közelebb áll a valósághoz.Ebből a szempontból hihetőbb sztori.Nekem tetszik ez az ikres verzió:D mivel gondolom kevesen mondhatják el h kettő van belőlük szerintem ez jó ötlet volt az írónőtől, mert ezt is el lehet képzelni.Én nagyon élveztem az olvasását,nem tudtam letenni ,akárcsak egykor az SzJG-t.De mégsem hasinlotom össze a két könyvet,mert más sztori,más szereplők,más élet...És nem egy Szent Johanna Gimi utáni gyenge próbálkozás.Ne keressétek benne az SzJG-t! Én bátran ajánlom mindkettőt az olvasni vágyóknak és a műfaj kedvelőinek meg persze azoknak is akik eddig nem szerettek olvasni!!! Ezeken a könyveken igenis meg lehet szeretni az olvasást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!