szerintem nagyon nem hasonlít az szjg-re mert sokkal másabb mit az szjg az szjg nem ikrekről,nem váliknak el a lány szülei .....stb.
És hűvölgyi suli inkább a való életet mutatjabe és nézzük a két lotti-t arra inkább hasonlít mint az szjg-re pl abban hogy a szülők elválnak meg az apa talál egy barátnőt magának
szóval ez könyv már mint a hűvösvölgyi suli csak nagyo mimimálisan hasonlít az szjg-re
2014. jún. 18. 20:25
32/40 anonim válasza:
Én olvastam a Szent Johanna gimit is a hűvösvölgyi sulinak is eddig a két részét nekem nagyon tetszett mindkettő .A Szent Johanna Gimit hamarabb olvastam és bár jobban tetszett közel sem ugyan olyan mint a hűvösvölgyi suli más a könyv stílusa igazából lehet van néhány egyezés de az alaptörténet akkor is eltérő szerintem mindkét könyv nagyon jó .
2014. júl. 13. 15:33
33/40 anonim válasza:
Ez a kedvenc könyvem! Én jobbnak találom az Szjg-nél. Izgalmasabb, talân kevésbé "nyálasabb". És egyáltalán nem kiszámítható. Most fejeztem be az ötödik részét és elképesztœen tetszik!!!
2014. nov. 7. 09:51
34/40 anonim válasza:
Na ne már!Én bírom az SzJg-t az egyik kedvenc könyvem de most komolyan olyan nagy baj ha egy kerületben lakik Reni meg az ikrek?Miután megvan a SzJg már senki nem lakhat abban a kerületben?És jó oké Bíró Dávid Bíró Dorián olyan mindegy!És az egyik kommentelőnek meg üzenem hogy SEMMI köze nincs ahoz hogy Virág-Reni kibékül és Nóri-Dóri kibékül.Ez konkrétan nem koppintás!
2015. febr. 8. 19:03
35/40 Guminyuszmusz válasza:
Szerintem a Hűvösvölgyi inkább szól az életről. Érveim az Szjg "ellen":
-Most komolyan, ki az aki egész gimi alatt egyetlen egy fiúba szerelmes?
-Dóri nem csak végigbőgi az életét
-Izgalmasabb,több benne a cselekmény.
-Dóri hasonlít rám :)
Persze az Szjg sem rossz egyéni vélemény, ne támadjatok le. Mknd a 2 sorozatot elolvastam. Tetszett. Szerintem bem koppintás.
2016. jan. 2. 13:47
36/40 anonim válasza:
, a 7. a , a a
2016. nov. 23. 00:11
37/40 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik eddig a történet (most kezdek majd bele a negyedik részbe). Szerintem nem koppintás. Nagyon sok ifjúsági könyvre lehetne mondani azt, hogy sok bennük a hasonlóság. Az amerikai gimis könyveknek a nagy része szinte ugyanaz. Én az SzJG-t már nagyon régen olvastam és eleinte én is más könyveket ehhez hasonlítottam, de rájöttem, hogy tutaság. Minden történet más. Van köztük hasonlóság, és? Az a lényeg, hogy tetszen maga a sztori. Nem éri meg hasonlítgatni, mert akkor arra fogsz rájönni, hogy rengeteg jó könyvet utasítottál vissza.
Remélem tudtad értékelni a válaszomat! :)
2017. jan. 30. 13:26
38/40 anonim válasza:
Én nagyon imádom ❤ Eddig csak a 6. kötetig van meg, de bővülni fog. Most olvasom a 3. kötetet, de ez egyáltalán nem tetszik. A második tetszett a legjobb ezidáig. Valaki, aki végig olvasta elmondaná, hogy Dóri és Attila újra összejönnek-e? Engem olyan mélyen érintett a szakításuk, hogy majdnem elbőgtem magam.. oké, Dórinak kavarogtak a gondolatok a fejében, de az már durva, hogy lekapta Jácintot.. Mióta szakítottak ebben a kötetben semmi izgalmas nincs. Újra össze fognak jönni? (Nagyon remélem)
2017. febr. 26. 21:26
39/40 anonim válasza:
Kicsit régi de megirom.Maros Edit miért olvasná Leiner Laura könyveit? Én itt megállok, mert én jobb HVS-s vagyok de szerintem nem koppintás. Őszintem nem utálom de nagyon röhelyes Laura irása. Szóval én ennyit mondok ....
2017. ápr. 4. 19:31
40/40 anonim válasza:
Nem olvastam az szjg-t soha nem is állna szándékomban, nem is érdekel, nekem a hűvösvölgyi suli nagyon tetszik én így idősebb fejjel is elolvasnám❤
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!