Én most olvasom az első részét és tetszik is meg nem is. Mert aki olvasta az szjg-t, (én olvastam) az alapból az ahhoz tartalmilag hasonló könyvet hozzá hasonlítja, (ahogy én is :D) és tényleg vannak hasonlóságok benne, de akinek ez az első ilyen ifjúsági regénye és nem olvasta az szjg-t annak ez biztos szuper könyv. Szerintem nem rossz, de nem is jó.
2013. okt. 24. 20:31
22/40 anonim válasza:
én is elöször a szjg-t olvastam és folyton ahoz hasonlitgatam, de nem kell! egyaltalan nem koppintás csak az az egyforma hogy ugyanott játszódik és ez is egy szulirol szól..de nincs bene szerintem lényegesen több közös pont..:)
2013. nov. 2. 19:30
23/40 anonim válasza:
Szerintem nem koppintás. A közös részek simán lehetnek véletlenek, például nem 1 db Bíró család van magyarországon, és még ismert vezetéknév is. Hogy mind a 2 a második kerületben játszódik, az szintén lehet véletlen egybeesés, mivel egy ilyen könyvet a legegyszerűbb egy fővároba írni, a többi hasonlóság csak abból adódik, hogy a gimis életről szólnak. és ennek vannak jellegzetes momentumai. Mind a kettőt olvasta, szerintem külön külön nagyon értelmes könyvek, összehasonlítás nem igazán lehetséges, a HVS kicsit reálisabb, nem minden tökéletes benne. Amúgy meg imádom őket <3
2013. nov. 18. 21:23
24/40 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem tetszik, és ha kérhetnélek benneteket, akkor írjatok nekem könyv címeket, hogy még mik vannak, fiús oldalról is érdekelne!
Köszönöm
2013. dec. 23. 15:46
25/40 anonim válasza:
A Hűvösvölgyi suli előbb volt, mint a Szent Johanna Gimi!
2013. dec. 26. 14:56
26/40 Fidókaaaaa válasza:
Mindenki avval jön, hogy ezt másolták. Én ezt írtam a barátnőmnek:
Nem biztos. Legalábbis Én azt olvastam, hogy ez a Maros Edit( Hűvösvölgyi suli szerzője) mondta, hogy igen vannak benne hasonlóságok. Mert tetszett neki az SZJG( szóval elolvasta) de én pont leszarom, hogy ugyan olyan. Pont az, hogy ugyanabból indulnak ki aztán pedig mind a kettőnek más lesz a vége. És szerintem ennek Leiner Laurának is volt beleszólása. Szerintem Edit és Laura jóba vannak nem kell ezt túl spirázni. Hasonlít! És?? Problem? Nem kell elolvasni, aztán nem lesz probléma, de nem?
2013. dec. 29. 18:01
27/40 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha hasonlítanak ... Persze szerintem tökre különböznek... de mind1. én olvastam az egyet és kettőt is és imádooom! ♥ a harmadikat is pár nap múlva kezdem el olvasni mivel barátnőm kölcsön fogja adni.
2013. dec. 30. 13:25
28/40 anonim válasza:
Én pont ma olvastam ki az 1.részét,nekem tetszett,attól függetlenül hogy nem szomorú a vég,attól még lehet jó.
Mondjuk nekem a SZJG örök,semmi sem érhet a nyomába,való élet vagy sem,nekem mindakettő tetszett,de aSZJG jobban
2014. jan. 3. 19:05
29/40 anonim válasza:
egy az egyben az Édesvölgyi suli koppintása :( Azt gondolta az írónő, hogy csak olyanok kezébe akad, akik azt nem látták , nem olvasták soha?
2014. jan. 4. 17:48
30/40 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszett, mert szerintem nem ugyanolyanok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!