Nektek, hogy tetszik ez az általam írt szöveg?
2013. máj. 11. 11:15
1/10 anonim válasza:
A történet nem rossz, de a helyesírás elég gyenge, helyenként hiányoznak a vesszők, és ez a "szerelem tüze" dolog nekem túl gicces.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, látszik, hogy diszlexiás írta :D
Amit a word mutatott mint hibát, azt kijavítottam.
Lehet, gondold azt, hogy rococo stílusú :D
2013. máj. 11. 11:27
3/10 anonim válasza:
Ha tényleg diszlexiás vagy, az komoly mentség, mert a helyesírással elég nagy gondok vannak. A történet nem rossz, bár nem is valami hű de eredeti. Elmegy.
4/10 anonim válasza:
Bocsánat, nem tudtam, hogy diszlexiás vagy. Sok író az, léteznek programok, amik a word-nél megbízhatóbb segítséget nyújtanak nekik, javaslom, nézz körül azok közt.
5/10 A kérdező kommentje:
Ezt tizediként írtam a suliújságnak, mert kerestek valami hasonlót, de azzal a szöveggel, hogy "túl brutális" nem rakták bele.
2013. máj. 11. 20:30
6/10 anonim válasza:
Én is diszlexiás vagyok, tapasztalatból mondom, hogy így is elég jól megtanulható a helyesírás, csak nem fogsz olyan gyorsan írni/olvasni, mint más. Már évek óta javítgatom mások helyesírását a Neten.:) Vesszőket meg tagmondatok határára kell tenni vagy felsoroláshoz, nem olyan nehéz, csak oda kell figyelni arra, amit éppen írsz.
7/10 anonim válasza:
Ha diszlexiás vagy, miért akarsz írni? Már bocsi a kérdésért.
8/10 anonim válasza:
Már miért ne, utolsó válaszoló? Neked nem mindegy? Az ő szíve ügye az, ha könyvet akar írni! A MATEK Tanárom DISZKALÚLIÁS!
9/10 A kérdező kommentje:
Egyszer hazafele támadt egy ötletem amit leírtam, amit a suliújságnak is bevittem, nem akarok író lenni, de ha ilyen van azért leírom, mert miért ne?
2013. máj. 13. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!