Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mentalista 5. evad utolso...

Rinnegan kérdése:

Mentalista 5. evad utolso resz. Ki is lehet Red John?

Figyelt kérdés
MInt lathattuk a dvd-n, RJ meg Lorelei halala elott megjosolta azt a 7 nevet akikre Jane honapokkal kesobb jutott,,,ez nem sugallhatna azt, hogy valojaban Patrick nem is szamolta bele RJ a 7 jelolt koze?

2013. máj. 13. 16:32
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne,hogy nincs rajta a listán.

Nagyon erőltetik azt,hogy Bertram R.J.,szóval szerintem ez egy hakni és ebből egy fordulat lesz.Smith pedig szerintem nagyon hamar meg fog halni még a cbi épületén belül.Az előző rész végén,amikor kihallgatták Patrick-ék,a kihallgató előtt elment valaki,aki fütyürészett.Erre Smith és Jane is felkapta a fejét.Szóval szerintem a Blake szövetség egyik tagja lehetett.Meg ugye eléggé ki volt emelve...

2013. nov. 20. 11:25
 42/49 A kérdező kommentje:
erre gondoltam en is...Partridge es Kirkland RJ jovoltabol halottak,Smith sem huzza sokaig,tehat logikusan 4 nevunk marad(amibol meg 3an allitolag meghaltak a hazban,de erre nem vennek merget!),ugyhogy ha RJ a listan lenne akkor maga alatt vagna a fat,mert 1xruen ezekutan logikus lenne Bertram
2013. nov. 20. 13:02
 43/49 anonim ***** válasza:
Igaz! Ray, Stiles és McAllister közül nembiztos, hogy mindhárman meghaltak. Hiszen nem láttuk a holttestüket, csupán egy jelentés érkezett, hogy megtalálták a DNS-üket a házban, de ez még lehetett egy hamis jelentés is. Szóval Ők sincsenek még kizárva.
2013. nov. 20. 17:10
 44/49 anonim ***** válasza:

megnéztem a 6x08-t.

SPOILER!!!

SPOILER!!!

SPOILER!!!

SPOILER!!!

SPOILER!!!

Thomas McAllister sherriff

(nagyon csalódtam)

2013. nov. 23. 19:54
 45/49 anonim ***** válasza:

Spoiler!!!!!!!!!!!

Nekem is elég furcsa volt R.J. személye,nem erre számítottam.Ettől függetlenül nem vagyok csalódott.Viszont én azért a halál pillanatát egy kicsit jobban elhúztam volna...Lehetett volna drámaibb is.

2013. nov. 26. 17:13
 46/49 A kérdező kommentje:
engem a seriff utolso mondata kicsit aggaszt:"tenyleg medium vagyok"...utalhatna arra is, hogy mindezt elore latta es akkor ugyebar...8epizodnal vagyunk,22ig meg rengeteg van, csodalkoznek ha ez lett volna a pont a I-re es RJ igy tavozna
2013. nov. 26. 18:44
 47/49 A kérdező kommentje:
meg nincs 9es resz,de ugy latom minden kapu kezd bezarodni, ennyi volt a Red John fejezet...viszlat RJ!
2013. nov. 30. 23:23
 48/49 anonim ***** válasza:

Nekem tetszett a befejezés, bár csodálkoznék, ha nem maradt volna valami elvarratlan szál..:)

(Arra mindenképp számítottam, hogy Kirkland ikertesója valahogyan szerepet kap még.)

2013. dec. 3. 10:24
 49/49 anonim válasza:
itt a 6. évad feliratosan és egy csomó infó, hír a sorozattal kapcsolatban: [link]
2014. ápr. 18. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!