Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mentalista 5. evad utolso...

Rinnegan kérdése:

Mentalista 5. evad utolso resz. Ki is lehet Red John?

Figyelt kérdés
MInt lathattuk a dvd-n, RJ meg Lorelei halala elott megjosolta azt a 7 nevet akikre Jane honapokkal kesobb jutott,,,ez nem sugallhatna azt, hogy valojaban Patrick nem is szamolta bele RJ a 7 jelolt koze?

2013. máj. 13. 16:32
1 2 3 4 5
 11/49 PhillyFalzone válasza:
Én egyetlen egy emberre tippelek.Az 5dik évad 7dik részében a végén jön a nemzetbiztonságos csávó aki KEZET FOG Patrikkel és Mr.Janenek szólítja pedig Patrik nem ismeri még mondja is a nemzetbiztonságos csávó ,hogy nem ismer de én ismerem magát.Rá tippelnék.;)
2013. okt. 9. 22:40
 12/49 anonim ***** válasza:
Az Robert Kirkland, egyébként én is rá gondolnék. Most, hogy túlvagyunk a 6/2- n, SPOILER: ugye Partridge kiesett, úgyhogy rövidült a lista.....
2013. okt. 10. 07:10
 13/49 anonim ***** válasza:

ugyan már... Kirkland.. a rendezők csak a pofánkba akarják tolni.. Ő csak egy elterelés, hogy a nézők rá gyanakodjanak! És ti szépen be is kaptátok a csalit;) gratulálok.

az 5x07 ben feltűnik és kezet fog Patrickkel és az 5x08-ban kiderül, hogy RJ és Patrcik már kezet fogtak.. Mondom: ERŐLTETETT!!!

2013. okt. 10. 22:14
 14/49 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy Kirkland- et a "pofánkba tolták" ezzel a kézfogásos- szöveggel, de ezen az alapon szerintem az többi jelöltet is. Nekem nem tetszett a 6/2- ben az a rész, amikor Partridge kiesik a szekrényből, és még elrebegi a " tigris, tigris" dumát. Ha valakit ilyen súlyosan megsebesítenek, majd a szekrénybe tuszkolnak, ugyan mi érdekében áll még az utolsó leheletével is R.J.- t szolgálni? Hacsak nem a hátrahagyott hozzátartozóival zsarolták meg? Hogy, ha nem mondja ezt, akkor nekik esik bántódásuk? Nem tudom. És mi van akkor, ha Vörös János nem is egy személy, hanem többek szövetsége? Nagyon titokzatos volt az az irodai jelenet, ahol a három listást figyelmeztette Patrick.
2013. okt. 11. 11:16
 15/49 anonim ***** válasza:

Valószínűtlen, hogy Red John több személy volna O.o

Mondjuk Én azt is csodálom, hogy nem akarja megölni Patrick-et, hiszen tudja, hogy Patrick az egyetlen ember, aki elkaphatja, leleplezheti Őt.

A 6x01 ben is megölhette volna Lisbont, de nem tette, mert még tervei vannak vele... És kinek vannak tervei Lisbonnal.. na..?!

Ray Haffner...

2013. okt. 11. 15:50
 16/49 anonim ***** válasza:

Nem lehet R. Haffner! Most ölték meg a Dr Csont 9/4- ben!

Na jó, rossz poén, csak ugye a színész párhuzamosan szerepel a két sorozatban.

Szóval, találtam egy "who is Red John?" oldalt, ahol szintén ezt a kérdést boncolgatják. Ott kizárásos alapon a 7- ből 3 marad aki lehetséges.( Az eddig megtudott külső jellemzők alapján - hajviselet, életkor- zárták ki a másik 4- et. A három: Haffner, Partridge, McAllister. Ugye Partridge kihúzva, maradt kettő.

Ezenkívül ott is feldobta valaki a többszemélyes teóriát.

2013. okt. 11. 21:20
 17/49 anonim ***** válasza:
Igaz ;) ez meg mindent megmagyáz! Nem lehet McAllister, túl keveset tudunk róla. És a 6x02-n kívül eddig egyetlen egy részben szerepelt...
2013. okt. 12. 14:06
 18/49 anonim ***** válasza:
Hát, úgy tűnik, Kirkland is kihúzva.....
2013. okt. 22. 23:14
 19/49 anonim ***** válasza:

6. évad 4. rész hatalmas volt!

SPOILER!

Reede Smith egy ilyen mocsok, ki gondolta volna. Tagja a Red John által irányított bűnszervezetnek és lehet, hogy személyesen is ismeri Őt. Engem nagyon meglepett, mikor lelőtte Kirkland-ot. Szerencsére a sorozat még mindig tud újat és meglepőt mutatni.

SPOILER VÉGE!

egyébként szerintem Ray Haffer Red John... de majd kiderül Novemberben.

addig is: Tigris tigris ;)

2013. okt. 23. 21:37
 20/49 anonim ***** válasza:
Ja, tényleg jó volt és engem különösen meglepett, mivel ugye eddig Kirkland- et gondoltam R.J.- nak. Épp kezdem máshogyan látni és megkedvelni, erre lelövik...... Nekem a 6/3 is nagyon tetszett, igaz kicsit romantikusabbra sikeredett, mint ami erre a sorozatra jellemző. Mindenesetre örülök, hogy nem cseszték el úgy a 6. évadot, mint a Castle esetében,ez egyre izgalmasabb, az meg már dögunalom (szerintem).
2013. okt. 23. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!