Mentalista 5. evad utolso resz. Ki is lehet Red John?
1-nek:biztos h nem, most lesz az RTL-en h Jane és Lisborn
eljátszák Red Johnnak h jane megöli Lisbornt. Ha Lisborn
lenne,akkor öngilkos akarna lenni???
Valószínűtlen!
én is feltettem ezt a kérdést már tiszta ideg vagyok azóta hogy láttam
nem lehet tudni szerintem, bár azt hallotam h bruno heller azt mondta h a lista jó (mármint rajta van red john) de ezt nem túl megbízható forrásból tudom állítooag azt is mondta h csalodottak leszünk ha megtdjuk ki red john
akkor tudjuk majd meg bíztosan hogy van ez a egész ha elkezdődik a hatodik évad
mondjuk ha vég
bocs előző vagyok csak véletlen elküldtem
szóval ha végig gohdolod ahogy Rossalind(a vak csaj) leírta őt nem sok mindenkire illik a leírásq nem sokukra illik vagy a felirat a falon a kád felett az első évadból asszem, sosem derült ki mit jelent
Szerintem nincs benne abban a 7 névben Rj.Én azt hittem,hogy a világosság vezetője(akinek nem jut eszembe a neve)Rj,de nagy valószínűséggel tévedtem.
A 6. évadot várom is és nem is.Már nagyon kíváncsi vagyok,hogy ki Red John,viszont nem akarom,hogy vége legyen ennek a sorozatnak.
Kedves Rinnegan!
A 2-3 válaszoló vagyok én is úgy gondoltm eddig h Masshburn az mindent végiggondolva ő a leggyanúsabb rajta volt a listán mármint nem A LISTÁN hamem azon amit a könyvben látunk asszem az 5x09 ben
és még valami Kitklandról:
amikor kezetfogott Janel az olyan jelentőségteljes volt a RJ zene meg minden de Lorelei akkor már börtönben volt ls a következő részben már szabadult is és a legjobb barátoknak kéne lennetek az hosszab ismeretségre utal utal
és hogy beszélt vele a börtönben? én értem, hogy ő RJ és mindent eltud intézni de miért olyan fontos üzenni neki, hogy: " Csá Lorelei mizu van? én ma taliztam Petrikkel te hogy vagy milyen a börtön koszt?"
Sziasztok :)
Nem lett valami izgalmas az évadzáró, az oké, hogy megtudtuk a 7 gyanúsított nevét, de maga az epizód szerintem gyenge. Az előző évadok zárórészeiben legalább közel jártak ahhoz, hogy elkapják Red Johnt. A 4. évad végén pár pillanatig azt lehetett hinni, hogy elkapták(fekete limuzinos jelenet), a 3. évadról meg ne is beszéjünk ;D :P
Ami a 7 gyanúsítottat illeti:
BRET STILES túl sablonszerű lenne. Mindenki egy öreg bölcs emberre számít, aki titokzatos és befolyásos. Pont ezért nem ő Red John :)
GALE BERTRAM már egyszer gyanúba keveredett Red John ügyben a 3. évadban, de akkor úgy, mint RJ segítője.
Na igen!!! Nagy durranás lenne, ha Ő lenne Red John, és ezután visszanézve a 3. évadot: megvádolják Red Johnt, hogy Ő Red John segítője...xD Na ne! :D
RAY HAFFNER - Szerintem lehet, hogy Ő az. Bár konkrétan nem tudom megindokolni, hanem a többieket tudom megcáfolni. Rayre nem tudok semmilyen ellenérvet. Sőt! Amikor Lorelei elmondta Patricknek, hogy RJ és Ő kezet fogtak a mondat így hangzott: "Miért nem lettetek egyből barátok, amikor kezet fogtatok?"
Miután Patrick és Ray kezet ráztak, rá néhány órára már meg is utálták egymást. Tehát: NEM LETTEK BARÁTOK.
Meg még egy apró(talán bugyuta) észrevétel: Red John szólította már magát 'Roy' nak is. A vak barátnőjének is Roy Tagliaferroként mutatkozott be. Talán a Ray névből ered ez a becenév? :O
REEDE SMITH és THOMAS MCALLISTER csak létszámszaporítók.
ROBERT KIRKLAND azért nem lehet Red John, mert mikor az 5. évadban megölte Red Johnnak az egyik segítőjét(kórházas - infúziós jelenet), akkor az nem ismerte meg Őt.
BRETT PATRIDGE a másik nagy esélyes. Sok fórumon rá voksolnak és talán igazuk is van. Minden stimmel rá:
1. a személyisége
2. őrült, megszállott, sokat tud Red Johnról
3. az angol hangjuk is egyforma
4. a Tiger tiger... írójának, William Blake-nek van egy 'A brace of Patridge' című festménye
DE!!! Mégis ott egy nagy bukkanó, amire sokan felfigyeltek: A kora. Az első évadban Hardy seriff elmondta, hogy RJ a 80' as években börtönben ült. Akkor ez a helyszínelőgyerek még csak kisfiú lehetett...
Tehát Patridge vagy NEM Red John, vagy a seriff hamis információkat adott és Red John nem volt börtönben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!