Mentalista 5. evad utolso resz. Ki is lehet Red John?
a #19 vagyok
carlsagan! Most, hogy újra át kellett gondolnod, hogy ki RJ, kire tippelsz? :)
Hát Én nagyon remélem, hogy RJ 1 ember !
Hiszen Red John élvezi, hogy Patrickel játszik, egy végtelen bosszúra kényszeríti Őt.
Szerintem egy csoportnak nincsenek igényei ilyen szükségletekre!
Ja, meg még az is eszembe jutott, hogy ugye Kirkland elmondta, hogy Red John valószínű megölte az ikertestvérét, de a holtteste sosem került elő. Mivan ha a végén Reede csak Kirkland ikertestvérét ölte meg, nem pedig Bob-ot ?! :D
és így lehetne folytatni a Kirkland- es történetet :)
még eszembe jutott még egy variáció, mivel még nem tisztázódott bennem, hogy ha Kirkland csak RJ megszállott üldözője, akkor mért ölte meg Jason Lennon-t még anno a kórházban... hiszen kifaggathatta volna őt RJ-ról. De nem tette, hanem megölte!
szóval: Kirkland ikertestvére alkoholista lett, mint az apja. Bob otthagyta őket. Red John segítette ki Kirkland testvérét a "sz@rból", de Ő valamiért mégiscsak kihúzta RedJohnnál a gyufát, amiért RJ elvileg megölte Őt.
-ezt tudjuk
De lehetséges hogy: Red John megkegyelmezett neki, és megígérte neki, hogy még bosszút tud állni a testvérén(Bob Kirkland-on), amiért cserbenhagyta őt. És ezt akkor teljesítette be, mikor megölte az egyetlen embert(Lennont), aki köpni tudodd volna RJ-ról és így Bob soha nem kaphatja el RedJohn-t.
Tehát Jason Lennont Kirkland ikertestvére ölte meg Red John parancsára:)
és Bob valóban meghalt! ;)
Amúgy RJ azért nem öli meg Patrick-et amiért nem ölte meg "annak idején" sem.
Ezért gyilkolta meg családját, ha meghal (4/24 ből kiderül h RJ szrint nincs túl világ) akkor csak a békés semmi várja ő azt akarta h szenvedjen ez a story lényege annak a fiúnak is elmondta 1/2 ben hogy csak nagyon kevés ember van aki igazán megbánta amit tett és ő megbánta
Akkor sem fogja megölni ha nagyon közel jár talán majd ha tényleg rájön akkor megakarja majd, de addig nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!