Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mentalista 5. evad utolso...

Rinnegan kérdése:

Mentalista 5. evad utolso resz. Ki is lehet Red John?

Figyelt kérdés
MInt lathattuk a dvd-n, RJ meg Lorelei halala elott megjosolta azt a 7 nevet akikre Jane honapokkal kesobb jutott,,,ez nem sugallhatna azt, hogy valojaban Patrick nem is szamolta bele RJ a 7 jelolt koze?

2013. máj. 13. 16:32
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

jajmár, ez annyira idióta ötlet (már bocs :* xD)

hogyan magyaráznák meg:

1. évad utolsó rész: RJ segítője(Hardy Sherrif) túszul ejti RJ-t.

2. évad utolsó rész: Red John elrabolja saját magát és verset mond saját magának (xD)

3. évad utolsó rész: Red Johnnak azt hazudja, egy másik bűnöző(Timothy Carter), hogy Ő RJ, és tudja, hogy nem Ő az, de lelövi

4. évad utolsó rész: Red John saját magával beszél telefonon egy limuzinban

5. évad utolsó rész: Red John összeállít egy listát a Red John gyanúsítottakról

és az összes többi rész, amelyben Red Johnnal foglalkoznak...

Nem lehet Patrick Red John, amúgy meg már a rendező úr is megerősítette.

2013. nov. 8. 22:05
 32/49 anonim ***** válasza:
Na, mit szóltok a legutóbbi részhez? Három jelöltnek is pöttyös a válla, és Haffner nincs köztük.
2013. nov. 9. 00:43
 33/49 anonim ***** válasza:

HATALMAS SPOILER!!!

egy angol nyelvű oldalon olvastam, hogy Bertram és Reede meghalnak Patrick házában.

Tehát a maradék 3: McAllister, Ray és Stiles.

SPOILER VÉGE!!!

attól még lehet Ray, hogy nincs rajta pötty :P annyi csavar volt már a sorozatban, most miértne lehetne:)

2013. nov. 9. 10:06
 34/49 anonim ***** válasza:
Igen, ezt lehagytam tegnap. Szóval, nekem az jutott eszembe a pöttyökről, hogy a valódi R.J.- nek nincs is, hanem csak a követőit, vagy alárendeltjeit, vagy nevezzük ahogy tetszik- szóval csak őket jelölte meg így.
2013. nov. 9. 16:19
 35/49 anonim ***** válasza:

lehetséges :)

Én a 3 tetovált szereplő közül Bertamnak örülnék a legjobban, mint Red John. Reede és a seriff eddig annyira jelentéktelen mellékszereplők voltak, csak most a 6. évadban kezdték el a készítők kavarni a port körülöttük.

2013. nov. 10. 16:32
 36/49 anonim ***** válasza:

Spoiler!

a 6x07 szerint Bertam Red John!

2013. nov. 18. 17:50
 37/49 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ő,de elvileg a következő részben kiderül
2013. nov. 18. 22:17
 38/49 anonim ***** válasza:
Annyira azt akarják bemesélni nekünk, hogy Bertram Red John, hogy a végén nem is ő lesz az. Mindenesetre egy hét múlva kiderül.
2013. nov. 18. 22:34
 39/49 anonim ***** válasza:
Lesz ott valami kavarás Kirkland ikertesójával is, szerintem.
2013. nov. 19. 09:45
 40/49 A kérdező kommentje:
orom latni hogy ennyien irtak/irjak le a velemenyuket...elvezet volt feldobni ezt a kerdest,viszont egy valasz sehol/ritkan hallottam: RJ nincs a 7 ember kozott(es picit meg hajolnek is Mashburn fele) es az egesz egy nagy kamu!...lattam,volt aki azt mondta,h Jane meghalna ha tul kozel kerulne RJ identitasahoz,ami valjuk be,mar nagyon erik, ugyhogy en RJ helyebe igy ultettem volna bogarat Jane fulebe, hogy a kezebe adok 7 nevet,azt visoznt passzolom, hogy o honnan tudta honapokkal elore a neveket:/...waiting for ep8:D
2013. nov. 19. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!