Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Akik szeretik a horror filmeke...

Akik szeretik a horror filmeket, miért szeretik, miért jó nekik a borzongás?

Figyelt kérdés
Írtam egy horror film vázlatot, ami túlságosan hasonlít a valóságra. Kérdésem, hogy megsemmisítsem-e, vagy mi legyen vele?

2013. ápr. 29. 19:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánatot kérek, hogy nem azonnal jelzem a hasznosságot, de nem volt időm végigolvasni. Mondjuk én úgy oldanám meg hogy 2 hét türelmet kérnék a "hasznos vagy nem" megítélésének.
2013. máj. 1. 20:16
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

"14-es: Nem a harcművészettől lesznek erőszakosak. Az dönti el a jellemüket, hogy a pozitív vagy a negatív személyiségű szereplőknek szurkol, melyik a szimpatikus karakter, és hogy a végén melyik győz."

Kicsit benézted,kérdező,mert én pont azt írtam,hogy nem azoktól lesznek erőszakosak :) Egyébként szerintem abszolút érthető,ha valakinek nincs ideje azonnal válaszolni.

2013. máj. 1. 20:32
 23/27 anonim ***** válasza:
42%
Mivel egyetlen egy ember sem állt a véleményem mellé, a véleményem fenntartása mellett kiszállok a vitából. Sziasztok
2013. máj. 1. 20:55
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

Pápá. Már nincs mibe ész érvekkel belekötni,ezért "kiszállsz"? Egyébként ha van véleményed,nem tudsz kiállni mellette magadtól?

Hm,érdekes egy figura vagy. Egyébként olvass kicsit vissza;a véleményed egy részével többen is egyetértenek,én viszont azzal nem értek egyet,hogy olyanról beszélsz,amiről nem tudsz túl sokat.

Mindenesetre szia.

2013. máj. 1. 21:21
 25/27 anonim ***** válasza:
42%

Bár kiszálltam, de erre azért még reagálok. Valóban nem tudok sokat a horroról , meg az erőszakról csak annyit, hogy irtózok tőle. Aki pedig felsorolta, hogy milyen jó műsorok vannak a TV- ben, annak mondanám, hogy csavarjon végig a csatornákon, és számoljon hány fejberúgást, hány robbanást , hány buta kungfu filmet és hasonlót lát egy fél óra alatt.

És nem az ellen beszéltem, hogy ne nézzetek horrort, hanem hogy legyen egy kicsit több, az érzelmekre ható kedves, megható film is, mert képzeljétek el, hogy vannak olyanok is, akik ilyen filmeket szeretnének látni. Vannak jó Francia, Olasz, európai filmek, amik érdekesek és elgondolkodtatóak. Például a 12 dühös ember, a végtelen utazás, a pillangó, ebből van kettő is, de vagy buta sorozat megy, vagy erőszak. És ez tölti ki a műsoridő 85 %-át. Én mivel nyuszibb beállítottságúbb vagyok nálatok, szeretnék hasonló filmeket is nézni, de nem megy.

Vége!

2013. máj. 2. 09:33
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

Megértem,amit mondasz,

"hanem hogy legyen egy kicsit több, az érzelmekre ható kedves, megható film is"

Ezzel egyet is értek. De ha már a tv-ben nem adnak ilyet,ott a net,nincs mit tenni sajnos.

Nekem még MINDIG ezzel van csak bajom:

"hány buta kungfu filmet és hasonlót lát egy fél óra alatt"

Egyetlen egyet sem. Ha nagyritkán adnak,akkor sem a püfölésen van a lényeg. Nekem csak ezzel az általánosítással van bajom,hogy mindent egy kalap alá veszel,mikor még Te is belátod,hogy vajmi kevés filmet láttál ilyen műfajban és rögtön elítéled anélkül,hogy többet tudnál róla.

2013. máj. 2. 14:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Nincs igazad!

Igen is sok erőszakos film megy, de rögtön el is csavarok onnan. Igen, a neten nézek filmeket, és projektorral tudom kellemes nagyságban nézni. És akkor is kevés az olyan film, amin jó nagyikat lehet sírni, mert megható, kedves, és elgondolkodtató. És ritkán tudok úgy egy jó kis filmet nézni, hogy odabújhassak a párom ölébe, és vele együtt nézzünk filmet, mert ő is csak a haverokkal a meccset meg ilyen erőszakos hülyeségeket néz, engem meg a frász megesz, amikor lerúgják 10- szer a fejét, felrobban, kifolyik a bele, meg elrabolják, megerőszakolják, a föld alatt megy a szörny, és lehúzza az embert, és ilyenek.

Könyörgöm mondja már valaki, hogy igen ennek a csajszinak is kellene egy kis érzelmes filmet vetíteni.Mást nem, de egy zöld pacsit feltudok ajánlani neki.

2013. máj. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!