Valaki nagyon jó pszicho-horror filmeket?
Engem az efféle filmek érdekelnek,amitől tényleg kiráz a hideg,nem pedig a gagyi dínós meg kígyós,stb. horrorfilmek!
Jó lenne ha írnátok címeket.Nagyon szeretnék hétvégén egy filmezős napot csinálni,amikor a barátommal,és a haverokkal összeülünk,és efféle filmeket nézünk!Kérem a hülyeségektől kíméljen az,aki nem a kérdésre válaszol!Köszönöm!20/N
Grave Encounters: Elmegyógyintézetes, hasonló a paranormal-hoz, de félelmetesebb és történik is bene valami :D
[REC]: Nem igazán pszicho, de eléggé félelmetes
Hát ritka az ilyen ember mint te, főleg a neten.Legtöbb mai fiatal a darabolós, Fűrész-szériához hasonló filmekre bukik. Én is az effajta horrorokra bukok és már sok jót láttam. Ha gondolod privibe is irhatok neked.Most csak azokat írom ami éppen eszembe jut, ja és ezekhez mind van felirat vagy szinkron. Ja és mielőtt elkezdem a listát tisztázzuk. A legjobb horrorfilmek(pszicho-horrorok) 60-as,70-es években készültek.Ez volt az a kor mikor a horrorfilmek a reneszánszukat élték (jelenleg a hanyatlás korszaka van).Az akkori amerikai horror ngyon igényes volt(persze akkor is volt trash).És sok esetben az olasz horrorok jobbak voltak,mint az amerikaiak.Én már rengeteg régi horrort láttam.És ezektől tényleg lehet félni.Íme egy rövidke lista (kizárólag inyenceknek):
Mi történt Baby Jane-nel?
Rosemary gyermeke
Iszonyat
A bérlő
A ház hideg szíve
Az ártatlanok
A démon maszkja
Black Sabbath
Legtöbb filmben szinte egy csepp vér sincs,mégis 1000szer félelmetesebbek/izgalmasabbak mint mai társaik.
Köszönöm szépen a címeket,ha eszedbe jut még pár,bátran írj!:) Ezeket hol találom meg? Melyik oldalon?
Igazság szerint nem szeretem a túl ,,számítógéppel manipulált filmeket"!
A horrorfilmek a kedvenceim,ezzel a műfajjal lehet igazán lekötni engem!Az igazi klasszikusokat imádom,a régebbieket,nem a mostani darabolós,és szörnyes meg óriáshangyás hülyeségeket!Azt szeretem,aminek van misztikuma,reálisabb,hihetőbb,és szóó szerint félve menjünk ki utána az illemhelyre is :)
Ezek a pszicho filmek behatolnak az ember tudatalattijába,és valami kimondhatatlan félelemmel tölt el,jó értelemben!
Heló!
Ragyogás, Tortúra, Jákob lajtorjája.
És "különlegességnek" az Eraserhead-et ajánlanám még. Ez Lynch egyik roppant megosztó műve, minth a rémálma öltene alakot. Egyeseknek befogadhatatlan, másoknak mestermű.
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!