Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Thrillereket keresek. Ötletek?

Thrillereket keresek. Ötletek?

Figyelt kérdés

Lehetőleg modern, új kiadású legyen, de igazából az a lényeg, hogy izgalmas legyen :) Horrorok is jöhetnek, vevő vagyok a borzongásra :)

Saját tapasztalatodat is megoszthatod velem.

Köszi :)

2012. ápr. 30. 11:54
 1/9 Smartguy86 ***** válasza:
51%

Az árva

Pánikszoba

Légcsavar

Éjszakai járat

Kettős kockázat

Elrabolva

A következő három nap

Salt ügynök

Tűzfal

2012. ápr. 30. 12:05
 2/9 Smartguy86 ***** válasza:
51%
Jah, hogy könyvek? akkor bocsi :D
2012. ápr. 30. 12:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem baj, filmeket is szívesen nézek, köszi a javaslatokat :DDD
2012. ápr. 30. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

John Ajvide Lindqvist: Hívj be (ebből készült film: európai Let the right one in, amerikai Let me in)

másik könyve: Élőhalottak - Hogyan bánjunk velük?

Richard Laymon: Vidámpark, A mozinak vége

Peter Benchley: Gyilkos csápok

Najó ez utóbbi 2 írónak nem egészen új kiadású könyvei.

Guillermo del Toro, Hogan: A kór

2012. ápr. 30. 13:50
 5/9 halibel ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc thillerem a Death Note:D

Szerintem nagyon izgalmas, és elgondolkodtató, meddig tud lesüllyedni az ember, gyilkolási hatalommal a kezében. Nade nincs duma:

Könyv nincs, csak manga: [link]

Film: [link]

Ha kell, privátba elküldöm a film mind a 2 részét, hogy hol nézheted meg :D

És eme nagyszerű színész nélkül némi kívánnivalót hagyna maga után a film: [link]

Cöh :D

2012. ápr. 30. 13:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Animében nézném meg szívesen a Death Note-ot, élőszereplős filmben már láttam, istenkirály az a történet :) Csak sajna nincs vmi sok szabadidőm, ami alatt végig tudnám nézni mind a nemtudomhány részt. (30valahány? ennyire emlékszem..)

De köszi nektek a javaslatokat, várok még ötleteket. :)

2012. ápr. 30. 14:47
 7/9 halibel ***** válasza:
58%
Tényleg jó, örülök, hogy láttad :)
2012. ápr. 30. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Stieg Larsson Millenium trilógiája.
2012. máj. 13. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

Kedvenc horror könyveim: H.P. Lovecraft összes kötete ami megjelent. Többnyire novellákat ír, általában lassan adagolja a feszültséget, a felétől bekeményít, a végefele pedig általában olyan csattanó van, hogy a szived megáll egy pillanatra :D Előjön az az efektus, hogy nem mersz kimenni utána wc-re, ha este olvasod. A picman modellje számomra az örök kedvenc tőle.

Jó horror írók még: Darren Shan (inkább a 16-25 éves korosztálynak), Clive Barker, Stephen King, Joe Hill(csak a szív alakú dobozt olvastam tőle, az nagyon jó).

Esetleg Edgar Allan Poe-tól is olvashatsz dolgokat, igaz, már nagyon régiek az írásai, de Lovecraftnak például ő volt a példaképe.

2012. júl. 31. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!