Titeket is idegesít a Gossip Girlben a Lily-Rufus szál?
Én még csak az első évadot láttam, de eddig teljesen kiborított. :D
Szerintem teljesen felesleges és unalmas, jó, tudom, hogy úgymond "felülről" összeköti a Dan-Serena kapcsolatot, de akkor is.
Halálra unom magam azokon az erőltetett dialógusokon, amik köztük zajlanak.
Hát igen, a Blair- Chuck szálhoz képest tényleg dögunalom... :)
Én már láttam a második évadot is, és csak annyit súgok meg, hogy barátkozz össze a Lily- Rufus párossal.... :)
Amúgy szerintem Dan is egy s.eggfej :)
Most jott el az a pillanat, amikor ugy erzem, hogy fel kell vennem a vedo poziciot,
A Gossip Girl 1. evadat DVD-n lattam, es mar az elejen rogton megfogott a Lily es Rufus szal, ami fut vegig az egesz sorozaton. Szerintem egyaltalan nem idegesitoek, sot :) Nagyon aranyosak, es ok is bonyolitjak az egesz sorozatot :) Kozos gyerek, hazassag, stb...
Egyaltalan nem unalmas, bar te lehet, hogy sajnalod toluk azt 8-10 percet, amikor az epizodokban felbukkannak. Es ha jobban utanagondolkodnal, az egesz elso evad a Bass eskuvo korul forog, aminek Lily is a reszese.
Szerintem tul eled azt a keveset, amit latsz beloluk, Max eltekered es kesz.
Lehet, hogy egy kicsit banto voltam, de amikor a kedvenc szereploimet bantjak a Gossip Girl-ben, gyilkolni tudnek.
XOXO, Rufly Girl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!