Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Titeket is idegesít a Gossip...

Titeket is idegesít a Gossip Girlben a Lily-Rufus szál?

Figyelt kérdés

Én még csak az első évadot láttam, de eddig teljesen kiborított. :D

Szerintem teljesen felesleges és unalmas, jó, tudom, hogy úgymond "felülről" összeköti a Dan-Serena kapcsolatot, de akkor is.

Halálra unom magam azokon az erőltetett dialógusokon, amik köztük zajlanak.

2009. szept. 2. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, a Blair- Chuck szálhoz képest tényleg dögunalom... :)

Én már láttam a második évadot is, és csak annyit súgok meg, hogy barátkozz össze a Lily- Rufus párossal.... :)

Amúgy szerintem Dan is egy s.eggfej :)

2009. szept. 4. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Szegény Dan :D Én bírom. :D
2009. szept. 4. 20:43
 3/5 anonim válasza:
100%
Én nekem Lily-Rufus a kedvencem... :) szerintem aranyosak
2010. júl. 24. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Most jott el az a pillanat, amikor ugy erzem, hogy fel kell vennem a vedo poziciot,

A Gossip Girl 1. evadat DVD-n lattam, es mar az elejen rogton megfogott a Lily es Rufus szal, ami fut vegig az egesz sorozaton. Szerintem egyaltalan nem idegesitoek, sot :) Nagyon aranyosak, es ok is bonyolitjak az egesz sorozatot :) Kozos gyerek, hazassag, stb...

Egyaltalan nem unalmas, bar te lehet, hogy sajnalod toluk azt 8-10 percet, amikor az epizodokban felbukkannak. Es ha jobban utanagondolkodnal, az egesz elso evad a Bass eskuvo korul forog, aminek Lily is a reszese.

Szerintem tul eled azt a keveset, amit latsz beloluk, Max eltekered es kesz.

Lehet, hogy egy kicsit banto voltam, de amikor a kedvenc szereploimet bantjak a Gossip Girl-ben, gyilkolni tudnek.

XOXO, Rufly Girl!

2011. jan. 31. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én is imádom őket. szóval nem idegesít, sőt:):):)
2011. febr. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!