Van még rajta kívül ember, akit Nicholas Cage idegesít?
Figyelt kérdés
Mindenki, akit ismerek el van ájulva tőle, engem kifejezetten irritál (bár azt elismerem, hogy vannak igazán jó filmjei)2011. febr. 24. 11:10
1/7 anonim válasza:
Igen, van. Igazából nem tudom megmondani, hogy mi bajom vele. Nem is láttam sok filmjét vagy legalábbis nem nagyon emlékszem rájuk. Szóval azt nem tudom megítélni, hogy milyen színész, csak nem szeretem nézni (nem a külseje miatt).
De megfigyeltem már, hogy nálam a szinkronhang is képes ellenszenvessé tenni a színészeket, és általában ha meghallgatom az eredeti hangjával, akkor elmúlik. Fura. Lehet, hogy nála is csak ez a gond.
2/7 anonim válasza:
Engem nem idegesít,annyira unalmas és jelentéktelen,hogy még csak idegesíteni sem tud..Szerintem az összes filmje borzasztóan unalmas,élen azzal ,amiben meteorológust játszik,na ez az egy szerep illik hozzá,szerintem az életben is hasonlóan punnyadt ember lehet..Ráadásul kifejezetten ronda ember,lópofájú.
3/7 anonim válasza:
Bármennyire is irritáló, egy Oscar és Golden Globe díjasról beszélünk. Egyetlen egy olyan híresség sem létezik, aki mindenkinek szimpatikus.
4/7 anonim válasza:
Cage-el nincs bajom, de újabban ritka hülye filmekre (szerepekre) vállalkozik, amelyekbe nem passzol a karaktere és csak önmaga karikatúráját játssza.
5/7 anonim válasza:
A tehetseget en sem firtatom, de szamomra sem valami szimpatikus. Meg nem mondanam mi az ami irrital benne...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én megpróbáltam eredeti hanggal is (mert a szinkronhangja csak hab a tortán), de úgy is zavart. maníros, mesterkélt, affekta, túljátszott, egyszerűen nem hiteles.... hirtelen ennyi, ami eszembe jut róla. 2 pozitív dolgot tudok elmondani vele kapcsolatban: Coppola keresztfia és Johnny Depp jó barátja (ez utóbbi nem utolsó szempont nálam valaki megítélésében, de még ez sem elég, hogy szimpinek találjam:) )
2011. febr. 25. 17:30
7/7 anonim válasza:
a szinkronhangja tenyleg idegesito...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!