Ki a kedvenc párosod a Gossip Girlben? Miért?
Nekem például a 3. évad végéig Blair&Chuck volt, de mostmár nem bírom őket a 4. óta! Amúgy meg szerintem Chuck a 3.-tól megváltozott, a 2.-ig volt igazán jó! :)
Most Serena&Nate a kedvencem, aminek sajnos vége, de remélem még lesz! :)
Én Chuck és Blair fan vagyok. =) Serena és Dan.
Nate meg Vanessa. Bár nekem nem tetszik hogy Vanessa ilyen "gonosz lett". Amúgy Jennyt is bírom, kár hogy neki nem jut senki.
Chuck és Blair
Miért? Nem tudom, mert imádom őket!:D
Egyébként pedig: a szerelem mindenkit megváltoztat:)
Sziasztok én még csak a második évad felénél járok.
Serena és Nate megint össze fognak jönni és akkor mi lesz Jennyvel és Dannel?
Chuck és Blair... imádnivalóak.
Én már a negyedik évadot nézem, kész vagyok, miket művelnek! :)
Lesz itt még bonyodalom... :)
1.: Én utálom Vanessát újabban, szóval nem vagy egyedül! :D
2.: Igen tudom, a szerelem mindenkit megváltoztat, de valahogy akkor is elpártoltam újabban tőlük, nem tudom igazán miért :D
3.: Serena és Nate egy rövid időre összejönnek, de utána ki tudja mi lesz :S Remélem majd megint fognak :D
egyértelmű: Blair és Chuck :P
Serenát én Dannel szeretem...:D
Vanessát én sem bírom újabban...
Szerintem egy kicsit furcsallani fogjatok a valaszom, de az en abszolut kedvenc parosom Rufus&Lily. Annyira aranyosak egyutt es ugy szeretik egymast. Waaaaa :) Imadom oket <3 Ugy tunik, hogy az a 20 ev felizzitotta a tuzet kozottuk, es most jobban szeretik egymast, mint valaha.
XOXO, Rufly girl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!